• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

19.02.2024

10:41

Pio alkohol, jeo i šta ne voli, ali upropastilo ga je nešto još gore! Zvezda otvoreno o krahu karijere (FOTO)

EPA

Fudbal

Pio alkohol, jeo i šta ne voli, ali upropastilo ga je nešto još gore! Zvezda otvoreno o krahu karijere (FOTO)

Podeli vest

Slavni belgijski fudbaler Eden Azar (33) nedavno je završio karijeru, a sada je otvoreno govorio o tome šta je najviše kumovalo da pre vremena ode u penziju.

Azar je nedavno pričao da voli da jede i pije alkohol i često je bilo evidentno da se bori sa viškom kilograma.

Međutim, nije mu samo hedonizam došao glave.

Nekadašnji as Lila, Čelsija i Real Madrida u podkastu kod bivšeg saigrača iz londonskog kluba Džona Obija Mikela, rekao je da je imao i većih problema od uživanja u hrani i piću.

Naime, on je neposredno pre korone bio u Americi na operaciji, a onda nije imao adekvatnu negu zbog epidemije i sve je krenulo nizbrdo.

- Nisam imao sreće. Otišao sam u Dalas da se podvrgnem operaciji skočnog zgloba. Vratio sam se u Madrid i počela je epidemija. Nisam imao fizioterapeuta ili doktora da sa mnom radi, u to vreme ljudi nisu smeli ni na ulicu, ni na posao. Rehabilitaciju sam obavljao sam. Da moram da izaberem jednu stvar da promenim rekao bih doktoru: "Dovedi fizioterapeuta, treba mi rehabilitacija". Kada se smirila situacija sa kovidom-19 vratili smo se na teren, ali moj skočni zglob nije bio isti - otkrio je Azar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Hazard (@hazardeden_10)

Belgijanac se potom osvrnuo i na probleme sa kilogramima i otkrio da je tokom karijere pio alkohol, ali i jeo šta ne voli.

- Ja sam se svakog leta gojio četiri ili pet kilograma jer uzmem sebi slobodno vreme kada sam na odmoru. Nisam želeo da iko išta traži od mene. Uživam da budem sa porodicom, idem na plažu, pa me nemojte terati da trčim tri ili četiri nedelje. Mogu da igram fudbal na plaži sa decom, ali ne da trčim. Takav sam, ako me ponudite hranom, ja ću jesti. Čak iako mi se ne sviđa. A, kao Belgijanac, volim pivo jer moja zemlja ima najbolja piva na svetu. Nisam pio svaki dan, ali posle utakmica da, jedno ili dva - zaključio je Azar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija