• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2024

08:45

Misterija šokantne smrti devojke koja je umrla posle seksa sa fudbalerom

isntagram

Fudbal

Misterija šokantne smrti devojke koja je umrla posle seksa sa fudbalerom

Podeli vest

Tragična smrt devojke Livije da Silve (19) koja je preminula od posledica srčanog udara posle seksa sa fudbalerom Dimasom de Oliveirom (18) i dalje šokira svetsku javnost.

Devojka je umrla nakon što je imala polne odnose sa fudbalerom Korintijansa. Imala je čak četiri srčana udara i posekotinu od pet centimetara u vagini, a brazilski mediji prenose da će autopsija utvrditi šta se zaista desilo.

Jedna stvar je i dalje misterija. Tokom odnosa joj je pozlilo, nakon čega je fudbaler pozvao hitnu pomoć. Lekari su uspeli da je stabilizuju nakon tri srčana zastoja kada je stigla u bolnicu, ali je devojka imala  posekotinu od pet centimetara u vagini. Nikome nije poznato kako je nastala, a sumnja se da je do rupture u genitalnoj regiji došlo tokom odnosa. Brazilski mediji prenose da će o ovome biti više informacija nakon obdukcije. Jasno je samo da je zbog pomenute povrede došlo do intenzivnog krvarenja koje je zaustavljeno po dolasku u bolnicu. Nažalost, Livija je u bolnici imala i četvrti srčani udar, a lekari nisu mogli da joj pomognu.

Policija je otvorila istragu protiv Dimasa, a utvrđeno je da fudbaler i devojka nisu koristili alkohol i drogu. U intervjuu za TV Globo advokat porodice preminule devojke devojke Alfredo Porcer izjavio je da se još istražuje šta se desilo. 

Foto: printscreen instagram

Dimas de Oliveira pod istragom zbog smrti devojke

 

 

- Rano je pričati o svemu. Medicinski izveštaji govore da je došlo do rupture tokom seksualnog odnosa, a policija istražuje da li je bilo nasilja tokom odnosa i da li su povrede nanete nekim predmetom - rekao je advokart. 

Inače, u bolnici se pojavio i otac nesrećne devojke Rubens, koji se sreo sa Dimasom, nakon čega je došlo do njihove svađe i reakcije policije.  Tijago Lenor, advokat fudbalera, otkrio je da su se fudbaler i Livia upoznali preko Instagrama.

- Dimas je potvrdio da su imali seksualne odnose i da su koristili zaštitu. Nisu pili, ni koristili droge, prisutne su bile samo elektronske cigarete. On nije optužen za neko kazneno delo i nije počinio zločin. Tokom polnog odnosa nije koristio nikakve predmete. Odnosi su bili uz njen pristanak, koristili su kondom. Na početku odnosa nije primetio da ima krvi. 

Advokat Livijine porodice smatra da fudbaler ne govori istinu.

- To što je rekao nije verodostojno. Niko ne umire iznenada i ne krvari - rekao je advokat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ministarstvo zdravlja: Program zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola
Društvo

Ministarstvo zdravlja: Program zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola

U okviru „Programa zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola“, koji je Ministarstvo zdravlja pokrenulo 2018. godine, danas će 100 najboljih diplomaca državnih medicinskih fakulteta (Priština, Niš, Kragujevac, Novi Sad, Beograd) dobiti posao u nekoj od zdravstvenih ustanova i priliku za stručno usavršavanje, kroz besplatnu specijalizaciju i doktorske studije.

28.05.2024

15:57

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Adekvatna sankcija je više doživotnih kazni": Advokat porodica ubijenih u Mladenovcu otkrio detalje suđenja ubici Blažiću
Hronika

"Adekvatna sankcija je više doživotnih kazni": Advokat porodica ubijenih u Mladenovcu otkrio detalje suđenja ubici Blažiću

Suđenje Urošu Blažiću, koji je optužen da je počinio masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje, donelo je novu dimenziju bezbednosnim izazovima. Zbog osetljivosti slučaja, suđenje se premešta iz Smedereva u Specijalni sud u Beogradu. Ova promena lokacije izazvala je interesovanje javnosti za detalje samog procesa. Kako će izgledati suđenje? Kada će biti organizovano pripremno ročište i koji su koraci u daljem toku sudskog postupka? O tim pitanjima u emisiji "Uranak" na televiziji K1 govorio je advokat porodica ubijenih, Stefanom Stefanovićem.

28.05.2024

14:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija