• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2024

13:19

Isplivalo! Bivši saigrač otkrio istinu o Ronaldu! Evo kakav je čovek Portugalac!

profimedia

Fudbal

Isplivalo! Bivši saigrač otkrio istinu o Ronaldu! Evo kakav je čovek Portugalac!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Brazilac Anderson (35), otkrio je da je godinu dana živeo kod Kristijana Ronalda nakon što je stigao u klub.

Anderson je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih vezista sveta. Osvojio je Ligu šampiona sa Junajtedom, 2008. godine, ali danas su slavni dani daleka prošlost, jer ga je njegov stil života koštao bolje karijere.

Legendarni Ser Aleks Ferguson doveo ga je 2007. godine iz Porta, a iste godine je stigao Nani iz lisabonskog Sportinga. Obojicu je u Mančesteru dočekao Ronaldo i osigurao im smeštaj u svojoj vili.

Foto: EPAIMAGES/Reuters

 

 

 

- Čim sam stigao, otišao sam kod Kristijana. Mnogo sam mu zahvalan. Usvojio me je. Živeli smo godinu dana tamo i na kraju otišli jer smo mi hteli da odemo. Da se on pitao, još bismo ostali - prisetio se Anderson, koji je u Junajtedu proveo sedam godina.

 

Foto: profimedia

 

 

Otkrio je koliko je Ronaldo galantan, odgovoran i uvek spreman da pomogne prijatelju.

- Nismo potrošili ništa. Tip nas je vodio na treninge, hranio nas... Imali smo dva bazena, đakuzi, teniski teren... Morali smo sa njim da idemo u klub u 6:30 svaki dan. Ronaldo je trenirao, a Nani i ja smo spavali na nosilima. Trening je počinjao u 9:30. Da sam imao pet posto njegovog mentaliteta, bio bih među 20 najboljih na svetu.

Anderson je kasnije igrao za Fiorentinu, Internacional, Koritibu, a karijeru je završio u Adani 2020. godine. Za reprezentaciju Brazila odigrao je osam utakmica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika
Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Djordjević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

03.06.2024

00:33

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija