• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2024

11:00

Zbog ovog su "pali" srpski fudbaleri! Pogledajte golove koji će ih skupo koštati! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Zbog ovog su "pali" srpski fudbaleri! Pogledajte golove koji će ih skupo koštati! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbalski savez Beograda izrekao je žestoke kazne zbog toga što je meč Jedinstva iz Uba i Prve Iskre iz Bariča bio namešten.

Skandal potresa srpski fudbal zbog prijateljske utakmice koja je u septembru odigrana između Jedinstva sa Uba i Prve Iskre Barič!

Na "4+ golova" bile su evidentirane milionske uplate, a duel je završen rezultatom 4:0 za Jedinstvo. Detaljnom istragom je ustanovljeno da su se četvorica fudbalera iz Bariča opkladila da će biti najmanje četiri gola na meču, sa uplatama u kladionici od čak 10.105 evra.

Pojavio se snimak pomenute utakmice pa možete da pogledate postignute golove. Prvi je pao u 21. minutu, a nakon toga su do kraja poluvremena mreže mirovale. Potom je Jedinstvo u 52. minutu dupliralo prednost na 2:0, a šest minuta kasnije pao je treći pogodak, dok je ekipa sa Uba stavila tačku u 77. minutu.

 

 

 

Disciplinska komisija FS Beograda oglasila se saopštenjem.

"Disciplinski sudija Srpske lige Beograd, Aleksandar Prekodravac, postupajući po prijavi oficira za integritet FS Beograda, Dragana Krstića, kojoj je prethodila informacija iz UEFA organa, doneo je odluke u vezi prijateljske utakmice Jedinstvo – Prva Iskra, odigrane dana 04.09.2023. godine na Ubu. Kažnjava se fudbalski klub Prva Iskra iz Bariča, seniorski tim, kaznom oduzimanja dvanaest bodova (bodova osvojenih do izricanja ove kazne u takmičarskoj sezoni 2023/2024 Srpske lige Beograd) i novčanom kaznom u iznosu od 1.200.000,00 dinara", navodi se u saopštenju.

Odgovornost će snositi i fudbaleri, koji su suspendovani. Kažnjen je Vladimir Simić, igrač FK Prva iskra iz Bariča, kaznom zabrane nastupanja na prvenstvenim i kup utakmicama u trajanju od devet meseci. Lazar Adamović kažnjen je zabranom nastupanja na prvenstvenim i kup utakmicama u trajanju od devet meseci, na koliko su suspendovani i  Zoran Topalović i  Andrija Knežević, takođe igrači FK Prva iskra iz Bariča, na prvenstvenim i kup utakmicama u trajanju od devet meseci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija