• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

19:20

Srbin promovisan u Bolonji, zadužio dres sa brojem 4!

printscreen Twitter

Fudbal

Srbin promovisan u Bolonji, zadužio dres sa brojem 4!

Podeli vest

Mladi Mihajlo Ilić (20) prošao lekarske preglede u Italiji, nakon čega je potpisao ugovor do juna 2028. godine.

Doskorašnji fudbaler Partizana počinje novu epizodu u karijeri i to na Apeninima. Nakon samo jedne sezone u kojoj je bio standardan u odbrani crno-belih skrenuo je pažnju na sebe, a klub sa stadiona "Renato Del`Ara" prvi je stigao do njega i izdvojio 4.500.000 evra na ime obeštećenja, uz dodatne bonuse.

Kako portal "Mocart sport" prenosi, na račun "parnog valjka" će leći 333.000 evra kada Ilić bude odigrao 20. utakmicu za Bolonju, posle 30. sledi još toliko i završnih 330.000 kada dostigne 50 mečeva.

 

 

Mihajlo je u toku dana i zvanično promovisan, a zadužio je dres sa brojem 4. Prema nekim informacijama, plata će mu biti 600.000 evra po sezoni, s mogućnošću povećanja ukoliko upiše određeni broj nastupa.

Ono što je već sada jasno, Bolonja ima velike planove sa mladim srpskim reprezentativcem, što mu je i saopšteno u razgovoru sa sportskim direktorom Markom Di Vajom i trenerom Motom Tijagom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija