• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2023

18:24

Srpski sin se vraća u Španiju: Bajčetić napušta Liverpul!?

Reuters

Fudbal

Srpski sin se vraća u Španiju: Bajčetić napušta Liverpul!?

Podeli vest

Vezista želi da rehabilituje karijeru nakon bezmalo godinu dana bez fudbala.

Godinu dana prošlo je od kako je Stefan Bajčetić dobio šansu u dresu Liverpula, postigao prvi gol, izborio mesto u startnoj postavi i predstavljao veliko osveženje za četu Jirgena Klopa. Nažalost, njegov razvoj usporila je povreda koja ga je proletos odvojila od terena na nekoliko meseci.

Morao je Bajčetić na operaciju, potom oporavak da bi se pre mesec dana vratio na raspolaganje Klopu. Nažalost, ponovo prekratko budući da se pre nove povrede na terenu našao tek dva puta. 

Liverpulu ide sjajno ove sezone, Bajčetić, očigledno, nije u sjajnom fizičkom stanju zbog čega su male šanse da do kraja sezone dobije šansu na "Enfildu". Zbog toga, španski mediji javljaju da su Sevilja i Selta zainteresovani da mladog vezistu dovedu na pozajmicu. 

Andalužani igraju katastrofalno na startu ove sezone, timu su potrebna pojačanja kako bi izbegli borbu za opstanak, a Bajčetić je u ovom momentu najbolja opcija na tržištu. Nema sumnje da bi igranje u "manjoj sredini" bilo veoma bitno za mladog vezistu kako bi rehabilitivao karijeru nakon godinu dana pauze. 

Foto: Reuters

 

Ipak, Sevilji bi račune mogla da pomrsi Selta. Bajčetić je rođen u Vigu, ponikao je u Selti i veliki je navijač kluba iz Galicije budući da je upravo odande otišao put Liverpula. 

Veliki udeo u čitavom poslu mogao bi da ima Jirgen Klop koji je priznao da se prošle sezone "ogrešio" o Bajčetića kada mu je dao preveliku minutažu. Želi Nemac da se "iskupi" i uradi ono što je najbolje za mladog fudbalera kako bi naredne sezone na njega mogao ozbiljno da računa u crvenom dresu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića
Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića

Opštinski odbor Vračar Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas, povodom odluke Opštinske izborne komisije (OIK) gradske opštine Vračar koja je odbacila listu "Dr Savo Manojlović i ja sam Vračar - Kreni-promeni" zbog nepoštovanja propisa o zastupljenosti polova, ali i zbog nedovoljnog broja potpisa, da građani mogu još jednom da se uvere na kakve su sve prevare spremni predstavnici opozicionih lista.

14.05.2024

19:56

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19