• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2023

17:00

Piksi, reaguj! Pavlović iz Bajerna se oglasio, pomenuo i Beograd (FOTO)

profimedia

Fudbal

Piksi, reaguj! Pavlović iz Bajerna se oglasio, pomenuo i Beograd (FOTO)

Podeli vest

Mladi fudbaler bira između reprezentacije Srbije i Nemačke.

Ulazak u prvi tim Bajerna dodatno je skrenuo pažnju javnosti na Aleksandra Pavlovića (19), koji još nije odlučio čiji će nacionalni dres da obuče.

Momak rođen u Minhenu ima srpsko poreklo, s obzirom da su mu se roditelji iz naše zemlje preselili u Nemačku. On je za mladu selekciju "pancera" upisao dva nastupa, a nedavno je i selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi otvoreno rekao da pomno prati partije talentovanog veziste i da je pred njim svetla budućnost.

Foto: profimedia

 

Međutim, Pavlović je sada dodatno zagolicao maštu srpskih navijača. Na svom Instagram profilu okačio je fotografiju iz naše prestonice, gde trenutno boravi, a u pozadini se čuje i poznata pesma Svetlane Ražnatović "Beograd".

Nije poznato kojim povodom je Pavlović došao, najverovatnije da trenutnu pauzu u Bundesligi iskoristi da obiđe familiju i prijatelje u našoj zemlji, ali je svakako izazvao lavinu komentara i pozive fudbalskih fanova da izabere da brani boje "orlova".

Foto: printscreen instagram

 

Podsetimo, Aleksandar je za prvi tim Bavaraca debitovao ove sezone, a dosad je upisao šest nastupa i dve asisterncije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija