• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2023

17:38

Tragedija! Prevrnuo se klupski autobus, dvojica fudbalera poginula!

printscreen Twitter

Fudbal

Tragedija! Prevrnuo se klupski autobus, dvojica fudbalera poginula!

Podeli vest

Velika tragedija zadesila je alžirski fudbalski klub Muludi, pošto se autobus koji je prevozio prvotimce prevrnuo pri čemu su dvojica fudbalera izgubili živote.

Fudbaleri alžirskog prvoligaša Muludija putovali su u grad Tizi Uzou, u kojem ih je očekivala utakmica protiv tima pod imenom Kabilija.

Međutim, vozač autobusa je u jednom trenutku izgubio kontrolu i vozilo se prevrnulo u gradu Suger.

 

 

Prilikom saobraćajne nesreće život su izgubili rezervni golman Zakarije Buzijani i pomoćni trener Halid Muftah.

Klub se odmah oglasio saopštenjem i obavestio je javnost da će sve aktivnosti tamošnje lige biti obustavljene do kraja nedelje u znak žalosti.

"U jeku bolne tragedije koja je zadesila alžirski fudbal, Fudbalski savez Alžira odlučio je da obustavi sve fudbalske aktivnosti planirane za kraj ove nedelje u celoj zemlji", navodi se u saopštenju Muludija.

Takođe, žreb za kup Alžira,koji je bio planiran ovog vikenda biće odložen do daljnjeg, javlja fudbalski savez ove zemlje.

Svi ostali putnici prošli su sa lakšim povredama, a samo je još jedna osoba hospitalizovana zbog posekotine od puknutog stakla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija