• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2023

08:49

Respekt! Kapiten postigao gol, pa poslao poruku Gudelju! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Respekt! Kapiten postigao gol, pa poslao poruku Gudelju! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Kordobe odigrali su sinoć meč protiv Kasteljona u okviru 16. kola treće lige Španije, slavili su sa 2:0, a ono što je obeležilo utakmicu usledilo je nekoliko trenutaka nakon prvog pogotka.

Kapiten Kordobe Kike Markez  postigao gol u 53. minutu meča, a odmah nakon pogotka je otrčao i uzeo majicu sa klupe.

 

 

 

Na njoj bila ispisana poruka za Dragišu Gudelja koji je pao na utakmici protiv Melilasa, kada je doživeo novi srčani zastoj, ali mu je život spasio defibrilator koji su mu doktori uradili.

- Uz tebe smo, Dragi - pisalo je na majici.

Takođe, klub je ispisao i još jednu poruku na društvenim mrežama.

 

- Od kapitena, do kapitena...

Podsetimo, mlađi brat reprezentativca Srbije Nemanje Gudelja je prošle nedelje je po drugi put u poslednjih devet meseci kolabirao na terenu. Dragi je pao u nesvest, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu na detaljna ispitivanja. 

Pušten je ubrzo kući, a oglasili su se neki medicinski stručnjaci koji smatraju da bi bilo najbolje za njega da prekine karijeru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija