• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2023

10:29

Poznate satnice utakmica na EP! Evo u kojim terminima Srbija igra protiv Engleske, Slovenije i Danske (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Poznate satnice utakmica na EP! Evo u kojim terminima Srbija igra protiv Engleske, Slovenije i Danske (FOTO)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije juče je saznala imena rivala na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Naš nacionalni tim smešten je u grupu C, a protivnici će biti reprezentacije Engleske, Danske i Slovenije.

Odmah nakon žreba otkriveno je da će ekipa Dragana Stojkovića Piksija turnir otvoriti 16. juna utakmicom protiv Engleske, da je rival u drugom kolu Slovenija 20. juna, a da je treće kolo pet dana kasnije protiv Danske.

 

 

Evropska fudbalska unija (UEFA) već unapred je pripremila matricu i odredila tačne termine i satnice utakmica i što je najvažnije, već sada je poznato kada će tačno "orlovi" na teren.

Foto: Starsportphoto

 

 

Meč protiv Engleske na stadionu "Feltins Arena" u Gelzenkirhenu počeće 16. juna od 21.00, što bi trebalo da bude "šlag na tortu" tog dana na Evropskom prvenstvu. Protiv Slovenije u 2. kolu igramo od 15.00 časova u Minhenu na "Alijanc Areni", a u 3. rundi protiv Danske ponovo od 21.00, takođe na stadionu Bajerna.

 

 

Podsetimo, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi juče je za Informer analizirao rivale i smatra da je realan domet našeg tima plasman u narednu rundu takmičenja.

Vrlo zanimljivo, vrlo! Teška grupa u svakom slučaju, moraš protiv svakog da igraš, da se pomučiš. Ta prva utakmica je protiv Engleza, biće izazovna i teška. Ono što nas zanima i što želimo jeste da se plasiramo u drugu rundu. Zanimaju nas prva dva mesta u grupi i učinićemo sve da dođemo do njih - kaže Stojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija