• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

20:34

"Orlovi" ulili strah u kosti Dancima: Samo sam Srbiju želeo da izbegnemo...

EPAIMAGES

Fudbal

"Orlovi" ulili strah u kosti Dancima: Samo sam Srbiju želeo da izbegnemo...

Podeli vest

Nisam želeo ni Engleze, ali šta je tu je, poručio je Hjulmand.

Slovenci nisu zadovoljni, selektor Engleske strahuje od Aleksandra Mitrovića, a ni Kasper Hjulmand, selektor Danske, nije oduševljen što će njegova reprezentacija igrati protiv Srbije u grupnoj fazi Evropskog prvenstva. Ipak, ističe iskusni strateg da su Danci mogli da prođu i gore na žrebu, a da ga posebno raduje što će prvi meč igrati protiv Slovenije. 

- Moglo je bolje, ali moglo je i gore. Sve u svemu, dobro je što znamo sve protivnike u grupi i možemo da počnemo sa pripremama. Radujemo se tome - rekao je Hjulmand za "TV2 Sport". 

Želeo je selektor Danaca da izbegne Srbiju, ali dodaje da ni Engleska nije idealan izbor iz prog šešira. 

- U poslednjem šeširu sam želeo da izbegnemo Švajcarsku, Srbiju i Italiju. Srbija je odličan tim, ali okej... Nisam želeo ni Engleze, ali moramo da se sastanemo sa njima. Prošli put smo zbog njih patili - dodao je selektor Danske. 

Foto: Tanjug/AP

 

Danci će prvi meč igrati 18. juna protiv Slovenije, a to se sviđa Hjulmandu budući da je prvog rivala označio kao totalnog autsajdera u grupi. 

- Sviđa mi se što prvi meč igramo protiv Slovenije. Veoma važno je pobediti u prvom meču. Optimista sam, znamo njihove snage i dobar su tim, bićemo spremni. Ako pobedimo napravili smo ogroman korak, super je - poručio je Hjulmand.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija