• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2023

10:07

Bomba! Španci tvrde: Real hoće Vlahovića!

Printscreen, Reuters

Fudbal

Bomba! Španci tvrde: Real hoće Vlahovića!

Podeli vest

Renomirani španski "As" piše da je srpski fudbaler Dušan Vlahović na najužem spisku želja Real Madrida.

Zabolela je glava čelnike, navijače i stručni štab Real Madrida nakon povrede Vinisijusa Žuniora u susretu Brazila sa Kolumbijom.

Sjajni ofanzivac će barem do početka februara biti van terena, pa rukovodstvo Real Madida ozbiljno razmišlja da angažuje napadača u zimskom prelaznom roku. Među kandidatima je udarna igla Juventusa Dušan Vlahović, koji se već nekoliko sezona dovodi u vezu sa slavnim španskim klubom.

Iskusni stručnjak Karlo Anćeloti će do povratka Brazilca na raspolaganju imati Brahima Dijaza, Hoselua i Rodriga, ali jasna je želja da konkurencija bude jača.

Španski "As" ističe da su četiri igrača potencijalni kandidati:  Dušan Vlahović, Markos Leonardo, Mauro Ikardi i Santi Himenez.

Foto: Reuters

 

 

Ističu da bi kod Vlagovića olakšica u realizaciji transfera mogla da bude dobar odnos klubova s obzirom na to da su Real i Juventus začetnici ideje o Superligi Evrope. Ipak, ne zaboravljaju da je jedna od prepreka obeštećenje i činjenica da će torinski klub u slučaju transfera želi da povrati deo investicije od reprezentativca Srbije koji je klub koštao više od 80.000.000 evra.

Ukoliko bi došlo do bombastičnog transfera, Dušan Vlahović bi bio šesti Srbin u istoriji španskog giganta.

Foto: profimedia

 

 

Prvi je u Real iz Crvene zvezde otišao Milan Janković u sezoni 1987/88. Dao je pet golova na 45 utakmica, uzeo titulu, pa posle jedne sezone napustio klub.

Predrag Spasić je u sezoni 1990/91 iz Partizana otišao u Madrid, da bi posle 25 odigranih mečeva u jednoj sezoni otišao u Osasunu. Iz Zvezde je 1995. u prestonicu Španije stigao Dejan Rambo Petković. Nije se majstor fudbala naigrao u belom dresu. Tačnije, odigrao je samo šest mečeva.

Perica Ognjenović je 1999. godine iz Ljutice Bogdana stigao u Real, ali je dotadašnji napadač Zvezde proveo tamo dve sezone i na 22 meča postigao samo jedan gol. Poslednji u nizu bio je Luka Jović, koji je stigao 2019. godine i na 36 mečeva postigao samo tri gola.

Svi su bili promašaji, a da li će Dušan Vlahović dobiti priliku da osvetla obraz srpskih igrača u klubu koji je san gotovo svakog fudbalera, ostaje da se vidi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija