• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2023

09:25

Savo postao selektor BiH, pa odmah krade Srbina iz Partizana!?

Starsportphoto/abaliga.com

Fudbal

Savo postao selektor BiH, pa odmah krade Srbina iz Partizana!?

Podeli vest

Proslavljeni jugoslovenski napadač Savo Milošević postao je selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i odmah je rešio da uvrsti nova imena na spisak.

Na meti reprezentacije Bosne i Hercegovine nalazi se štoper Partizana Svetozar Marković (23), inače kapiten crno-belih u ovoj sezoni.

Prvi put u karijeri će se Savo Milošević naći u selektorskoj ulozi, ali je sjajno upućen u dešavanja u komšiluku. On je već učestvovao u sastavljanju spiska igrača za oktobarske mečeve kvalifikacija,  na njemu neće biti iznenađenja, ali kako saznaju "Sportske.ba" već za naredni period Savo planira radikalne promene, ali i da Srbiji "mazne" kapitena!

Svetozar Marković je poput Miloševića rođen je u Bijeljini i ukoliko proceni da je konkurencija u nacionalnom timu Srbije prejaka da bi se našao na spisku Dragana Stojkovića Piksija, nema sumnje da će se opredeliti da izabere drugi dres.

Foto: Starsportphoto

 

 

Upisao je kapiten kluba iz Humske 18 nastupa za reprezentaciju do 21 godine, ali i  25 mečeva u mlađim kategorijama. Marković je  2021. godine bio i kapiten mlade reprezentacije Srbije, a svojevremeno i jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera, zbog čega ga je Partizan za 1.500.000 evra prodao grčkom gigantu Olimpijakosu.

Foto: Starsportphoto

 

 

Bosanski mediji javljaju da bi mogao da očekuje poziv već za novembarske mečeve, a ukoliko se opredeli za BiH, pridružio bi se saigraču iz Partizana, Siniši Saničaninu. I

Treba istaći da srpski stručnjak u dogovoru sa čelnicima Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine pravi velike promene u nacionalnom timu, a u planu ima nekoliko novih imena. Miloševiću su zanimljivi igrači hrvatskog porekla poput Matea Maglice, Nika Galešića i Darija Špikića, a  navodno će se pregovarati Arminom Gigovićem koji je mladi reprezentativac Švedske.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07