• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2023

12:27

Strašan skandal drma Hrvatsku! Fudbaler uhapšen zbog ubistva Grka

EPAIMAGES

Fudbal

Strašan skandal drma Hrvatsku! Fudbaler uhapšen zbog ubistva Grka

Podeli vest

Leonardo Jagatić, kapiten FK Libertas iz Novske, nalazi se u grčkom zatvoru među uhapšenima za ubistvo navijača AEK-a, Mihalisa Kacurisa.

Fudbaleri Libertasa iz Novske doživeli su debakl u hrvatskom Kupu, poraženi su od Rijeke sa ubedljivih 9:0. Tokom  meča domaći navijači skandirali su ime Leonarda Jagatića.

Mnogi su pomislili da se radi o navijaču Libertasa, ali kako prenosi hrvatski portal Index.hr reč je o 23-godišnjem kapitenu FK Libertas iz Novske, koji je u grčkom zatvoru, među uhapšenima za ubistvo navijača AEK-a, Mihalisa Kacurisa. 

Foto: Reuters

 

 

Mihalis je nastradao tokom napada "bed blu bojsa" na navijače AEK-a, ispred "Opap Arene" u Novoj Filadelfiji u Atini, noć uoči meča koji je trebalo da odigraju Dinamo i AEK. Navijač je zadobio smrtonosni ubod nožem, koji mu je presekao arteriju, a preminuo je na putu do bolnice.  Navijači Dinama koji su učestvovali u incidentu su u zatvoru skoro dva meseca, a policija i dalje traga ko je Kacurisu naneo smrtonosni ubod nožem. Tada je uhapšeno i nekoliko Grka, za koje je naknadno potvrđeno da je radi o navijačima Panatinaikosa.

Foto: EPA

 

 

 Grci pokušavaju da pronađu ubicu navijača AEK-a. Rezultati DNK testa nisu ništa otkrili, jer uzorci koji su prikupljeni u prvoj fazi sa odeće i tela ubijenog Mihalisa Kacurisa ne vode do specifičnog genetskog koda. Policija se fokusirala i na video na kom se vidi trenutak napada na navijača ispred stadiona AEK- a. Forenzičari bukvalno gledaju kadar po kadar, zumiraju i "čiste" fotografije posebnim programom kako bi otkrili crte lica huligana koji je učestvovali u ubistvu. Pokušavaju da utvrde kako izgleda napadač ili da pronađu neku tetovažu, eventualno odeću koja bi odala njegov identitet. 

Kamere su čak zabeležile poslednje trenutke života 29-godišnjeg navijača AEK-a, Mihalisa Kacurisa. Njega su nasmrt pretukli i izboli huligani Dinama iz Zagreba. Na snimku se može videti Kacuris koji je nosio plavu majicu i pokušavao da pobegne, ali ga je jedan navijač stigao i udario palicom, a potom i ubo. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vesli Klark se užasava pomisli da će ostati upamćen kao agresor! Njegova ozbiljna politička karijera je prestala pre 20 godina! (VIDEO)
Live TV

Vesli Klark se užasava pomisli da će ostati upamćen kao agresor! Njegova ozbiljna politička karijera je prestala pre 20 godina! (VIDEO)

Vesli Klark je ponovo kritikovao Srbiju, rekavši da bi izgradnja spomenika kod Generalštaba bila izdaja Sjedinjenih Američkih Država i da bombardovanje 1999. "nije bilo agresija, već diplomatija". Ovim povodom u "Info jutru" Informer TV govorili su Savo Stambolić iz Centra za društvenu stabinost i Nebojša Damnjanović, istoričar.

14.06.2024

09:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!
Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!

Dan posle razarajućeg nevremena koje je pogodilo čačanska sela podno planine Jelice, zabrinuti voćari kupe plodove sa zemlje i sabiraju štetu. Velika oštećenja pretrpela je kajsija, koja za samo nekoliko dana pristiže na berbu.

13.06.2024

18:12