• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2023

20:33

Izvuče se Bajern! Preokret Bavaraca u Menhengladbahu

EPA

Fudbal

Izvuče se Bajern! Preokret Bavaraca u Menhengladbahu

Podeli vest

Nemački šampion došao do trijumfa u samoj završnici meča

Možda nije Bajern imao uspeha u poslednja dva dana na tržištu i u dovođenju pojačanja, ali je imao sreće u današnjem meču 3. kola nemačke Bundeslige!

Foto: EPA

 

 

Šampion jedne od najjačih liga na svetu slavio je nakon preokreta u gostima protiv Borusije Menhengladbah sa 2:1 (0:1), iako je u jednom momentu ozbiljno klizio ka kiksu. Domaćin je poveo u 30. minutu pogotkom Koa Itakure, a to je bio jedini pogodak u prvom delu meča.

U drugom se mučio Bajern da dođe do šanse, a kada je uspeo, pogodio je. Strelac za izjednačenje u 58. minutu bio je Liroj Sane, a onda je krenula opsada gola domaćeg tima. Ređale su se prilike, promašivali su izabranici Tomasa Tuhela, a kada se činilo da će se meč završiti remijem, usledio je novi pogodak. Gol odluke za treći trijumf Bajerna u isto toliko mečeva na startu nemačkog prvenstva postigao je mladi Francuz Matijas Tel tri minuta pre isteka regularnih 90 minuta.

Bajern je tom pobedom ostao jedini tim uz Leverkuzen sa tri pobede u prva tri kola Bundeslige. Što se tiče ostalih mečeva dana, pomenuti Leverkuzen bio je nemilosrdan u meču sa Darmštadom pošto je slavio sa 5:1, a pobede su ostvarili Hofenhajm protiv Volfsburga (3:1), Štutgart protiv Frajburga (5:0) i Verder protiv Majnca (4:0), dok su Auzgburg i Bohum podelili bodove (2:2).

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija