• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: aleksandar mitrović fulam al hilal

20.07.2023

06:29

Mitrović najavio bojkot, gazda opleo po Saudijcima: Sa toliko para i sa ubistvom možeš da se izvučeš

TAnjug/AP

Fudbal

Mitrović najavio bojkot, gazda opleo po Saudijcima: Sa toliko para i sa ubistvom možeš da se izvučeš

Podeli vest

Mi ćemo zadržati svoje najbolje fudbalere po svaku cenu, pa tako i Aleksandra Mitrovića uprkos bezobraznim nasrtajima ljudi iz Saudijske Arabije, poručio je vlasnik Fulama Toni Kan!

Američki biznismen je, gostujući u podkastu "Kotidž tok", govorio o učestalim pozivima iz Saudijske Arabije u vezi sa transferom srpskog napadača kojem je Al Hilal ponudio 25 miliona evra po sezoni i ugovor na tri godine.

Mitrović je odmah pristao, ali je Fulam odbio dve ponude kluba iz Rijada. Naš golgeter je u međuvremenu pozvao Kana i zamolio ga da mu izađe u susret i pristane na transfer u Al Hilal, ali po svemu sudeći, od toga neće biti ništa. . U Fulamu je trenutno drama jer srpski napadač ne želi da igra, kako prenose mediji, ljut je na klub jer ne želi da ga pusti da ide u Al Hilal.  Navodno je rešio da ne ide sa ekipom na američku turneju, ali su njegovi agenti, kao i predstavnici Profesionalne asocijacije fudbalera uspeli da ubede srpskog golgetera da krene sa timom za SAD.

- Učestali pozivi iz Saudijske Arabije prelaze liniju pristojne komunikacije. Neverovatno je što kada imaš toliko para, možeš da se izvučeš i sa ubistvom. Oni pokušavaju da timovima otmu sve najbolje igrače i baš me zanima kako će se sve to završiti. Mi smo posvećeni tome da zadržimo Aleksandra Mitrovića i ostale najbolje igrače. Po svaku cenu! - poručio je biznismen.

Foto: Reuters

 

 


Al Hilal je "kolibarima" iz Londona prvo ponudio oko 30 miliona evra za transfer nekadašnjeg fudbalera Partizana. Kad je Fulam odbio, onda su sa Bliskog istoka poslali novu ponudu od 40 miliona evra, ali je i ona odbijena na "Krejven kotidžu". Prema poslednjim informacijama  gazda Fulama odredio je cenu za najboljeg strelca kluba od 60.000.000 evra. Mitrovićev agent pokušaće da ubedi Kana da pristane na desetak miliona manju ponudu, jer ni njemu, a pogotovo treneru Marku Silvi, ne ide u prilog da ima u sastavu nezadovoljnog igrača, koji ne želi više da nosi dres Fulama.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Al Hilal je pre nekoliko dana doveo srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića, međutim, ispalo da je posao kupovine Aleksandra Mitrovića od Fulama mnogo komplikovaniji. 

Klub, koji sa klupe predvodi Žorž Žezus, već je doveo Sergeja Milinković Savića (42.000.000 evra), Kalidua Kulibalija (23.000.000) i Rubena Nevesa (52.000.000). Sergej trebalo da zarađuje oko 30.000.000 evra po sezoni, neto, Kulibali oko 25.000.000, a Ruben Neves oko 17.000.000. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!
RAT SVIM SREDSTVIMA

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!

Na dnevnom redu „ mirovne konferencije “ o Ukrajini u Švajcarskoj, zakazane za 15-16. jun, od planiranih deset, ostala su tri pitanja: Nuklearna bezbednost, bezbednost plovidbe i razmena zatvorenika po formuli „svi za sve“. Ovo je rekao politikolog, generalni direktor Instituta za političke studije Sergej Markov u emisiji „Prvi Sevastopolj“.

28.05.2024

18:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31