• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2023

20:56

Sve manje fudbaler, sve više biznismen! Ronaldo postao deoničar u luskuznoj kompaniji (FOTO)

AP/Photo

Fudbal

Sve manje fudbaler, sve više biznismen! Ronaldo postao deoničar u luskuznoj kompaniji (FOTO)

Podeli vest

Portugalski fudbaler postao deoničar u kompaniji koja proizvodi luksuzne satove.

Otvorio je zimus Kristijano Ronaldo vrata Saudijske Arabije, a njegovim putem "u obećanu zemlju" krenule su brojne svetske fudbalske zvezde. Igraće se u Saudijskoj Arabiji naredne sezone takmičarski fudbal, ali je jasno da će najviše pažnje biti usmerene na biznis. 

Otišao je Ronaldo put Saudijske Arabije kako bi dodatno uvećao broj cifara na svom bankovnom računu, ni to ga nije zadovoljilo pošto je danas postao suvlasnik u firmi "Chrono24". Reč je o firmi koja se bavi proizvodnjom luksuznuh satova, ali nije poznato koliki će udeo imati Portugalac u novom biznisu. 

- Kao dugogodišnjem kolekcionaru satova i redovnom korisniku "Chrono24" zadovoljstvo mi je da postanem deoničar u kompaniji. "Chrono24" ujedinjuje milione ljubitelja satova iz celog sveta kako bi podelili svoju strast prema satovima - to je ono čime sam oduševljen - rekao je Kristijano Ronaldo. 

"Chrono24" je kompanija osnovana 2003. godine, a trenutna vrednost procenjena je na oko 770.000.000 funti. 

Kristijano Ronaldo je poznat kao veliki ljubitelj satova, a njegova kolekcija procenjena je na oko 5.000.000 funti. Veruje se da njegov najskuplji sat vredi 1.600.000 funti budući da na njemu ima čak 474 bela dijamanta. 

Oduševljenje povodom nove saradnje nije krio ni izvršni direktor "Chrono24" - Tim Strajk. 

- Niko ne donosi strast prema luksuznim satovima na svetu kao Kristijano Ronaldo. On je već učvrstio svoje mesto među najboljim sportistima u istoriji, a nova investicija potvrđuje njegovo znanje o luksuzu i tehnologiji svetske klase. Sve to ga čini savršenim saigračem za našu kompaniju koja u cilju globalnog napretka i ekspanzije - rekao je Strajk. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija