• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2023

14:49

CRNOGORSKI TRENER PROTIV SRBINA NA KLUPI DINAMA: Bolje da dovedete Nemca ili Italijana nego Nikolića!

Fudbal

CRNOGORSKI TRENER PROTIV SRBINA NA KLUPI DINAMA: Bolje da dovedete Nemca ili Italijana nego Nikolića!

Podeli vest

Crnogorski trener Miodrag Božović, prokomentarisao je smenu Slaviše Jokakovića i predložio Dinamu da umesto Marka Nikolića angažuje nemačkog ili italijanskog stručnjaka.

Slaviša Jokanović je napustio klub nakon poraza od Ahmata (0:3) u utakmici 27. kola Premijer lige Rusije.

Ruski mediji pišu da će Marko Nikolić  22. maja posetiti Moskvu, gde će se sastati sa rukovodstvom Dinama kako bi se dogovorili oko angažmana. Međutim, Božović, koji je 2010. godine sa klupe predvodio Dinamo, smatra da to nije dobra ideja. 

- Ostavka Jokanovića? Kao i uvek, ništa se nije promenilo. Ko može da pomogne Dinamu? Klub je uvek bio ovo što je danas. Ne želim da pričam o treneru. Što se tiče imenovanja Nikolića, to je pitanje za rukovodstvo. Mislim da je klubu potreban Nemac ili Italijan - rekao je Božović ruskim medijima.

Foto: reuters

Marko Nikolić blizu Dinama iz Moskve

Dinamo trenutno zauzima sedmo mesto u Premijer ligi Rusije. Nikolić je već radio u Rusiji, trenirao je Lokomotivu. Srpski trener je u moskovskom klubu radio od 2020. do 2021. godine, osvojio je Kup Rusije u sezoni 2020/21, a bio je na njihovoj klupi kada su igrali Ligu šampiona.

Sportski direktor Dinama iz Moskve je Srbin Željko Buvač koji je dugo godina bio pomoćnik Jirgenu Klopu u Borusiji iz Dortmunda i Liverpulu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31