• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.04.2023

14:06

BIVŠI TRENER ZVEZDE PONOVO NAPRAVIO SKANDAL! Portugalac odlepio, trčao za sudijama,  pa ih vređao (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

BIVŠI TRENER ZVEZDE PONOVO NAPRAVIO SKANDAL! Portugalac odlepio, trčao za sudijama, pa ih vređao (VIDEO)

Podeli vest

Nekadašnji trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto ponovo je bio akter incidenta za vreme fudbalske utakmice.

Portugalac, trenutno trener Estegala, opet je pokazao da ima nezgodan temperament, kada je na poluvremenu iranskog derbija trčao za sudijama, a zatim ih je vređao.

Nezadovoljan odlukama glavnog arbitra Pajama Hejdarija, Sa Pinto je potrčao za arbitrima, a mediji navode da ih je izvređao, dok je Hejdari na to samo odmahno rukom.

 

 

Portugalac zaista ne zna da se kontroliše. Pre nekoliko meseci Sa Pinto je hteo da se obračuna sa arbitrom, a reakcijom njegovih pomoćnika sprečen je teži skandal. Potom je na jednoj utakmici urlao na svoje asistente, a jednog je čak hvatao za vrat.

Sa Pinto je trenutno trener Estegala koji je izgubio od Persepolisa (1:0), direktnog kandidata za titulu. Tim koji predvodi Sa Pinto trenutno zaostaje dva boda za pomenutim rivalom.

Rikardo Sa Pino je bio glavni trener Crvene zvezde 2013. godina i sa beogradskim timom je osvojio titulu, međutim već u junu je napustio klub nezadovoljan stanjem na "Marakani".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija