• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2023

16:45

PREKIPELO! Posle serije OČAJNIH rezultata, premijerligaš URUČIO OTKAZ legendi Čelsija!

ap photo

Fudbal

PREKIPELO! Posle serije OČAJNIH rezultata, premijerligaš URUČIO OTKAZ legendi Čelsija!

Podeli vest

Uprava Evertona uručila je otkaz menadžeru Franku Lampardu, zbog šest poraza u poslednjih sedam mečeva

Karamele su trenutno na pretposlednjem mestu Premijer lige i sve manje šanse imaju da sačuvaju status u eliti.

Kako javlja "Dejli mejl", koji je plasirao ovu vest, rukovodstvo Evertona je izgubilo strpljenje i legendarnom kapitenu Čelsija se zahvalilo na saradnji.

Premijerligaš iz Liverpula je i u prethodnom kolu poražen, ovoga puta od Vest Hema, čime su ostali na samo 15 od mogućih 60 bodova. Isti broj poena ima i "fenjeraš" Sautempton, ali Karamele se uzdaju u to da beg od zone ispadanja nije nedostižan, jer Bornmut i Vulverhempton beže samo dva koraka sa 17 bodova.

Što se tiče Lamparda, slavni as je ostao u Evertonu skoro godinu dana, imao je ugovor do 2024. ali u klubu nisu mogli da ga čekaju više, pa su odlučili da spasu sezonu i unesu "svežu krv".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija