• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2022

12:25

SUROVA KAZNA ZA LEVANDOVSKOG! Poljak SUSPENDOVAN!

Reuters

Fudbal

SUROVA KAZNA ZA LEVANDOVSKOG! Poljak SUSPENDOVAN!

Podeli vest

Sud za sportsku arbitražu potvrdio je suspenziju Robertu Levandovskom

Svetsko prvenstvo je gotovo - fokus se sve više prebacuje na klupski fudbal, a glavna tema prethodnih dana bio je status Roberta Levadovskog. Poljski napadač je od dolaska u Barselonu preuzeo ulogu lidera, ali će, na iznenađenje mnogih, morati na hlađenje! 

Levandovski je na utakmici protiv Osasune u prvom poluvremenu dobio crveni karton, odnosno dva žuta za samo 19 minuta. Suspenzija bi, da je Poljak uspeo da se iskontroliše, bila na samo jednu utakmicu, ali je iskusni napadač gestikulirao ka sudiji što je protumačeno kao uvreda. 

Foto: Tanjug/AP

Levandovskom je izrečena suspenzija od tri utakmice, Barselona je uložila žalbu, a ona je sinoć odbijena. Naime, Sud za sportski arbitražu samo je potvrdio poljskom napadaču prvostepenu kaznu te je Leva morati da propusti utakmice na startu 2023. godine. 

Robert Levandovski će zbog suspenzije propustiti katalonski derbi sa Espanjolom te gostovanje Atletiku i meč sa Hetafeom na Nou Kampu. Ipak, kako se suspenzija odnosi isključivo na prvenstvene utakmice, Leva će moći da pomogne saigračima u okršaju sa trećeligašem Intersitijem u šestnaestini finala Kupa kralja i finalu Superkupa Španije protiv Betisa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

U Prištini nastavljeno suđenje Slađanu Trajkoviću
Politika

U Prištini nastavljeno suđenje Slađanu Trajkoviću

Ispitivanjem svedoka tužilaštva, pred Posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini, nastavljeno je suđenje Slađanu Trajkoviću koga Specijalno tužilaštvo tereti za navodni ratni zločin počinjen nad civilnim stanovništvom u periodu od 1998. do 1999. godine u opštini Vučitrn.

07.05.2024

10:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija