• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2022

22:26

DOK CELA SRBIJA ČEKA SPISAK... Piksi otišao po BLAGOSLOV ZA MUNDIJAL! Evo gde je selektor u TRENUCIMA ODLUKE! (FOTO)

printscreen

Fudbal

DOK CELA SRBIJA ČEKA SPISAK... Piksi otišao po BLAGOSLOV ZA MUNDIJAL! Evo gde je selektor u TRENUCIMA ODLUKE! (FOTO)

Podeli vest

Na praznik Svetog mučenika Nestora, u sredu, 9. novembra 2022. godine, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posetio je manastir Ostrog i poklonio se moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca, saopštila je Mitropolija crnogorsko-primorska.

Selektora je primio arhimandrit Sergije Rekić sa bratstvom manastira.

Iguman ostroški o. Sergije je ovom prilikom podario ikonu Svetog velikomučenika Dimitrija i prigodne poklone legendi srpskog i jugoslovenskog fudbala.

Foto: Mitropolija crnogorsko-primorska

- Neka bi ovaj dolazak u veliku hrišćansku svetinju ostrošku i poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca, bio na blagoslov selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću i svim igračima i stručnom timu, na predstojećem fudbalskom prvenstvu u Kataru, u ostvarenju što boljeg plasmana na Mundijalu - navodi se na sajtu Mitropolije.

Mundijal u Kataru počinje 20. novembra, a Srbija prvi meč igra četiri dana kasnije protiv Brazila.

Očekuje se da selektor u ponedeljak saopšti konačan spisak od 26 igrača na koje će on i srpska nacija računati na Svetskom prvenstvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija