• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2022

15:06

OVO IZ NJEGOVIH USTA TO VAM JE PARTIZAN! Poslovni direktor Zvezde zagrmeo na Zečevića: SRAMNO IZVRĆETE ČINJENICE i pominjete čoveka koji nije ovde!

Predrag Milosavljević

Fudbal

OVO IZ NJEGOVIH USTA TO VAM JE PARTIZAN! Poslovni direktor Zvezde zagrmeo na Zečevića: SRAMNO IZVRĆETE ČINJENICE i pominjete čoveka koji nije ovde!

Podeli vest

Haos na sednici Skupštine Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi na samo 20 dana pred Mundijal u Kataru.

Prvi se za reč javio Žarko Zečević, a posle njegovog izlaganja za govornicu je došao Marko Petrović, poslovni direktor Crvene zvezde:

Ovo iz usta gospodina Zečevića, to vam je Partizan. Sram Vas bilo da na ovaj način pominjete gospodina Zvezdana Terzića, to je vaše ogledalo, to je Partizan. Terzić kad se kandidovao za predsednika FSS bio je faktor jedinstva i faktor koji ce povezati Sebiju i srpaki fudbal. Bio je i u Partizanu i u Zvezdi i u Vojvodini i u svim klubovima. Vas kandidat nije za godinu i po dana, koliko je vd nije nas pozvao, nije nesto rekao, pitao, predlozio, nismo popili kafu zajedno.
Zvezda hoce kandidata koji ce povezati fudbal u jedinstvo. Ne mora da bude obojen crveno-belok ili crno-belom bojom. Neću vise da ulazim u diskusiju, samo sam želeo da kazem da je ovo sramno kako ste se obrstili i izvrtali činjenice i pominjali čoveka koji nije ovde.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija