• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2022

18:27

NAPREDAK SE NE PREDAJE NA MARAKANI! Prijović se VRAĆA KUĆI! Đorđević: Nije NAJLAKŠI meč!

Starsportphoto©

Fudbal

NAPREDAK SE NE PREDAJE NA MARAKANI! Prijović se VRAĆA KUĆI! Đorđević: Nije NAJLAKŠI meč!

Podeli vest

Fudbaleri Napretka u nedelju gostuju Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić", a pred duel sa braniocem titule u redovima Kruševljana vlada blagi optimizam

Uspeli su Čarapani da u prethodna tri kola vežu svih devet bodova i naprave sjajnu seriju, koja ih je odvela sa začelja ka sredini tabele.

Ipak, pred duel sa srpskim šampionom, trener Napretka Dušan Đorđević smatra da njegovu ekipu ne čeka jedan od najlakših mečeva.

- Nije tako. Mnogi kažu to i da kao nema šta da se izgubi. A ima... Ja malo drugačije razmišljam. Najpre, može da se izgubi samopouzdanje, bodovi, naravno, ali i obraz, ako se ne da maksimum. Važno je izaći na teren i dati sve od sebe - rekao je Đorđević.

Iskusni stručnjak smatra da Zvezdino "grcanje" na evropskoj sceni, nemaju veze sa domaćom.

- Svestan sam da je u Zvezdi možda upaljen crveni alarm zbog rezultata u Evropi, ali u domaćem prvenstvu oni nemaju poraz. Na stadionu gde su domaćini tek retko gube bodove. Razumem težinu meča, ipak, sportski je izaći potpuno spreman i biti do poslednjeg sekunda angažovan. Još imamo kadrovskih problema, Mršić i Zogović su blizu povratka na teren, a Stefan Jovanović mora da odradi kartone - istakao je Dušan Đorđević.

Foto: printscreen instagram/FK Napredak

Vladimir Prijović

Defanzivac Kruševljana Vladimir Prijović vraća se na teren gde je napravio prve fudbalske korake. Veruje, ipak, da će njegovi saigrači ostaviti srce na terenu.

- Svesni smo težine meča. Jak rad i disciplinu koju svakodnevno prikazujemo na treningu moramo da ponovimo i na meču. Uz instrukcije šefa, timsku igru, u meču bez predaje, možemo da iznenadimo favorita - kaže Prijović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Albanski ekstremisti predvođeni Kurtijem će nastaviti sa udarima! Dvadesetak Srba trenutno živi u Prištini!
Live TV

Albanski ekstremisti predvođeni Kurtijem će nastaviti sa udarima! Dvadesetak Srba trenutno živi u Prištini!

Specijalno tužilaštvo takozvane države Kosova podiglo je u ponedeljak optužnicu protiv dve osobe, koje su radile u jedinoj srpskoj ambulanti u Prištini, u koju je Kurtijeva policija u januaru upala i zabranila joj rad. Oni su optuženi zbog sumnje da su se bavili "nedozvoljenim medicinskim aktivnostima". Na ovu temu za Informer, u emisiji "Info jutro", govorio je urednik portala Kosovo onlajn Miloš Garić.

06.06.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Deo porodice Zorana Marjanovića kobnog dana bio na nasipu! Nastavlja se suđenje za ubistvo pevačice: Danas svedoče sin i brat
Hronika

Deo porodice Zorana Marjanovića kobnog dana bio na nasipu! Nastavlja se suđenje za ubistvo pevačice: Danas svedoče sin i brat

Suđenje Zoranu Marjanoviću koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu i pred novim sudskim većem iskaze bi prvi put trabalo da daju Zoranov sin iz prvog braka Uroš, brat Miloš i snaja Milica. Podsetimo oni su bili pozvani i na prethodno suđenje, koje je održano 19. aprila ali se tada nisu pojavili.

06.06.2024

07:43

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija