• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

08.04.2022

18:51

HALAND VIŠE NEMA DILEMU! Pogledao "EL KLASIKO" i sve mu je bilo jasno!

Tanjug/AP

Fudbal

HALAND VIŠE NEMA DILEMU! Pogledao "EL KLASIKO" i sve mu je bilo jasno!

Podeli vest

U poslednje vreme sve se više spominje odlazak Erlinga Halanda iz redova Borusije iz Dortmunda, što će se po svoj prilici i desiti ovoga leta

Mnogi evropski giganti zagrizli su za usluge ovog sjajnog 21-godišnjeg napadača "milionera". Nema sumnje da će nemački klub inkasirati ogroman novac odlaskom svog najboljeg igrača, a gde će nastaviti karijeru, sve je jasnije.

Norvežanin je oduševljen Barselonom, a posebno ga je fascinirala pobeda ovog kluba na gostovanju nad najvećim rivalom Real Madridom od 4:0.

Foto: Tanjug

 

U prilog tome idu i Halandove izjave:

-Želim da dođem, to je pravi klub za mene- poručio je Haland predstavnicima Barselone.

Haland bi u aprilu trebalo da donese konačnu odluku. On će primljene ponude razmotriti zajedno s ocem i agentom Minom Rajolom, a samo njegovo dovođenje biće veoma skupo jer su ogromne provizije i ocu i poznatom agentu, ali i Halandova plata, koja će biti izrazito visoka.

Foto: reuters

 

Kako stvari stoje za sada, za njegov angažman biće potrebno izdvojiti oko 75 miliona evra.

On je na 24 utakmice ove sezone postigao 23 pogotka uz šest asistencija, a muku je mučio sa povredama...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija