• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2022

11:38

INTER IMA PLAN ZA DEKIJEVOG SINA! Unovčiće Stankovića!

Fudbal

INTER IMA PLAN ZA DEKIJEVOG SINA! Unovčiće Stankovića!

Podeli vest

Ideja italijanskog Intera je da se unovči talenat mladih fudbalera koji se nalaze na pozajmicama u drugim klubovima.

Osmorica fudbalera Intera biće u fokusu kada se nađu u "izlogu" Intera. Napadači Samuele Mulatijeri iz Krotonea, Andrea Pinamonti iz Empolija i Sebastijano Espozito iz Bazela, potom golmani Mikele di Gregorio iz Monce i Filip Stanković iz Volendama, štoper Monce Lorenco Pirola, kao i veziste Lusijen Agume izBresta i Gaetano Oristano iz Volendama.

Foto: Starsportphoto

 

Sin trenera Crvene zvezde Dejana, Filip Stanković, je mladi srpski reprezentativac! On u nedavnom razgovoru za italijanske medije  otkrio da je napravio dobru odluku prelaskom u holandski Volendam i da se osamostalio, a tamo dobija šansu i minute koje u Interu ne može pored neprikosnovenog Samira Handanovića. 

Foto: Starsportphoto

 

Po svemu sudeći jedini koji će imati delimičnu zabranu odlaska je Martin Satrijano. Urugvajski centarfor se zasad ispostavlja kao odlična investicija koju su leta 2020. doveli iz Nasionala za 2.400.000 evra. Nastupa za Brest i dobro se snašao u francuskom prvenstvu, pošto je dobio nagradu za najboljeg igrača meseca februara. Inter (zasad) ne želi da ga proda, već da ga ostavi bar još jednu sezonu na pozajmici kako bi se dalje kalio za mnogo veće izazove u Interu.

Klubu je potreban kapital odmah, iako su rukovodioci svesni da bi Satrijano mogao da vredi i duplo više od eventualnih 10.000.000 evra ako bi nastavio da pruža dobre partije u Ligi 1....


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija