• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2022

12:46

BIVŠI TRENER PARTIZANA OGORČEN! Bio sam akter LAKRDIJE!

Fudbal

BIVŠI TRENER PARTIZANA OGORČEN! Bio sam akter LAKRDIJE!

Podeli vest

Kragujevčani smenili Zorana Milinkovića i na njegovo mesto postavili Nenada Lalatovića

Fudbaleri Radničkog 1923 u prolećni deo sezone ulaze sa novim trenerom. Nenad Lalatović je na mestu šefa stručnog štaba zamenio iskusnog Zorana Milinkovića, kome se uprava Kragujevčana neočekivano zahvalila na saradnji.

Takav potez iznenadio je bivšeg stratega Partizana, koji nije krio ogorčenje zbog iznenadnog raskida saradnje.

- Nisam srećan što sam bio akter svojevrsne lakrdije. Znate, kad su ovako "omlatili" mene, trofejnog trenera i veoma uspešnog u Ligi Evrope. Mene, koji je sa tri kluba izborio plasman na evroscenu, domaće i inostrane uvodio u viši rang i ostavljao u ligi, kako će tek manje iskusne i uspešne. Nasuprot tome, raduju dobrodušne reakcije igrača i zaposlenih u Radničkom, brojni pozivi kolega, čak i ljudi u mojim bivšim klubovima - rekao je Milinković.

Foto: Starsportphoto©

Zoran Milinković

Pojavile su se priče da su čelnici superligaša sa "Čika Dače" zamerili prekaljenom stručnjaku jer nije pravovremeno reagovao na "sukob" kapitena Marka Mirića i pomoćnog trenera Vladimira Volkova u prijateljskom meču sa Ruhom iz Lvova (Ukrajina).

- Budalaština... Nema veze, blage. Vlada i Marko su prijatelji, svojevremeno saigrači u banjalučkom Borcu. Sporečkali su se verbalno u žaru borbe i, kako na pripremama vazda biva, stali na tome. Ma, nije vredno pomena, verujte - istakao je Zoran Milinković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija