• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2022

19:49

ANALIZA BORBE ZA TITULU! Legendarnom Stepiju se ne sviđa ponašanje Stanojevića! Partizan remijem na Marakani zatvara prvenstvo

Starsportphoto©

Fudbal

ANALIZA BORBE ZA TITULU! Legendarnom Stepiju se ne sviđa ponašanje Stanojevića! Partizan remijem na Marakani zatvara prvenstvo

Podeli vest

Fudbaleri svih superligaša su prethodnih dana počeli sa pripremama za prolećni deo sezone, a šampionsku trku je za Informer.rs prokomentarisao legendarni srpski stručnjak Dragoslav Stepanović

Sezona u Superligi Srbije nastavlja se 12. februara, kada će biti odigrano 22. kolo šampionata.

U dosadašnjem toku prvenstva, Partizan je ostvario 19 pobeda i dva remija, protiv Crvene zvezde i Proletera. Sa druge strane, crveno-beli su kiksnuli više puta, a upisali su 17 trijumfa, tri nerešena rezultata i jedan poraz.

Prema tome, Partizan je trenutno lider šampionata sa 59 bodova, dok je Crvena zvezda osvojila 54.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

O dugo neizvesnijoj trci za titulu je za naš portal pričao Dragoslav Stepanović.

- Raduje me da je posle nekoliko godina prvenstvo konačno svima zanimljivo, od običnih navijača, preko novinara, do ljudi iz sveta fudbala. Lepo je što jedna ekipa nije dominantna, već je u fokusu borba između večitih rivala - započeo je popularni Stepi za Informer.rs, pa produžio kritikama na račun Aleksandra Stanojevića.

- Trener Partizana se stalno ljuti i nešto mu smeta. Umesto da hvali svoj tim koji je prvi posle pet godina, stalno nalazi neke razloge za nezadovoljstvo. Ćuti, čoveče, i ganjaj to prvo mesto.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojević

Partizan prvo mesto na tabeli drži zahvaljujući sigurnijim rezultatima od Crvene zvezde, koja je pet bodova izgubila u okršajima sa Radnikom iz Surdulice.

- Uvek dođe loša faza, koju crno-beli za sad nisu imali. Baš zbog toga treba imati zalihu bodova, da bi se serija loših rezultata pregurala. Pad forme se uglavnom dešava na početku prolećnog dela sezone ili pred sam kraj, što je još gore - tvrdi Stepanović.

Foto: Starsportphoto

Dragoslav Stepanović

Do kraja Superlige ostalo je još 16 kola, što znači da je u igri 48 bodova, a odigraće se i dva "večita derbija". Prvi je na programu u 24. kolu, trećem u prolećnom delu sezone, koji će se igrati na u Ljutice Bogdana, dok će u 31. kolu domaćin u derbiju biti ekipa koja bude prvoplasirana posle regularnog dela sezone.

- Partizan je svestan da sa remijem na "Marakani" ostaje na istom odstojanju i verujem da neće ići grlom u jagode, već da će tada čekati šansu iz kontre. Pritom, Partizan na Zvezdinom stadionu igra nekako slobodnije i često je pobeđivao u tim okršajima, baš kao i sam Stanojević. U našem prvenstvu je pet bodova ogromna razlika i Partizan bi nerešenim rezultatom verovatno završio priču oko titule - zaključio je Stepanović.

Prvo će se od 12. februara do 10. aprila igrati preostalih devet kola regularnog dela, a potom sledi još sedam utakmica u plej-ofu i plej-autu.

Raspored večitih do kraja regularnog dela sezone

22. kolo: Radnički Niš - Partizan      Crvena zvezda - Čukarički

23. kolo: Partizan - Radnički KG      Prolerer - Crvena zvezda

24. kolo: Crvena zvezda - Partizan

25. kolo: Partizan - Mladost            Voždovac - Crvena zvezda

26. kolo: Spartak - Partizan            Crvena zvezda - Novi Pazar

27. kolo: Partizan - Napredak          Metalac - Crvena zvezda

28. kolo: Radnik - Partizan             Crvena zvezda - Kolubara

29. kolo: Partizan - TSC                  Radnički Niš - Crvena zvezda

30. kolo: Čukarički - Partizan          Crvena zvezda - Radnički KG




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

Braavo Stepi,ja sam partizanovac ali ovakvo djule od coveka nikad nisam video u partizanu ponasanje ispod svake kritike,neotesano

marko

pre 2 godine

Trener kluba iz Humske je pretio nekim protestima ispred skupstine ako ne bude prvi koliko se secam

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija