• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2021

17:26

NEVEROVATNO - ZVEZDA AJAKSA SUSPENDOVANA ZBOG TABLETA ZA TRUDNOĆU! Pogrešna PILULA uništila ŽIVOT golmanu Kopljanika!

Fudbal

NEVEROVATNO - ZVEZDA AJAKSA SUSPENDOVANA ZBOG TABLETA ZA TRUDNOĆU! Pogrešna PILULA uništila ŽIVOT golmanu Kopljanika!

Podeli vest

Kamerunski golman Andre Onana napokon je otrkio zbog čega je izbačen iz fudbala na 12 meseci

Prava filmska priča golmana Ajaksa. Andre Onana je bio na korak od velikog transfera i odlaska u Čelsi, igrao polufinale Liga šampiona sa Kopljanicima, a onda ga je jedan nesmotren potez odvojio od terena na godinu dana.

Onana je tokom reprezentativne pauze nastupajući z a Kamerun dobio pozitivan doping test. Lekari su u njegovoj krvi pronašli furosemid, a golman Ajaksa ističe da do tog momenta nije ni čuo za taj lek. Za sve je kriv nesporazum i nesmotren potez. 

- Nakon što sam pričao sa Ajaksom, pozvao sam svoju devojku Melani. Bio sam siguran da su napravili grešku. Ispričao sam joj šta se desilo, a onda je ona rekla: ''Andre, furosemid... to je lek koji su mi doktori dali tokom trudnoće - rekao je Andre Onana za "Plejers Tribjun". 

Iz kluba su ekspresno reagovali, a lekar Ajaksa je po dolasku u njegovu kuću proverio sve i potvrdio da je došlo do greške. U Onaninom ormariću su pored tablete za glavobolju bile pilule koje je koristila njegova devojka. 

Foto: reuters

- Vratio sam se iz Kameruna, pa je klupski doktor došao kod mene kući i proverio sve što mi se nalazi u ormarima. Potvrdio je to. Hteo sam da uzmem tabletu protiv glavobolje i pomešao sam kutije. Izgledale su gotovo identično. Je**te, ta mala pilula od 40 mg - u dahu je nastavio Onana. 

Objasnio je detaljno svim zaduženima za njegov slučaj grešku, ali se UEFA nije smilovala i nije mu umanjena suspenzija. Godinu dana je bio bez fudbala, ali ga u februaru naredne sezone očekuje povratak na teren. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija