• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2021

22:55

LUDO VEČE U LIGI ŠAMPIONA! Srbin GOLČINOM pogurao tim do prolaza! Pljuštali crveni, sve prštalo.../VIDEO/

Tanjug

Fudbal

LUDO VEČE U LIGI ŠAMPIONA! Srbin GOLČINOM pogurao tim do prolaza! Pljuštali crveni, sve prštalo.../VIDEO/

Podeli vest

U revanš mečevima u utakmicama plej-ofa Lige šampiona Ferencvaroš je sa igračem manje poražen 2:3 od Jang Bojsa, baš kao i u prvom meču! Ludogorec je savladao Malme 2:1, a Veljko Birmančević je bio strelac golčine iz slobodnog udarca za Šveđane, dok je PSV odigrao bez golova protiv Benfike, koja je imala igrača manje! Dakle posle dvomeča, veliko slavlje zbog plasmana u Ligu šampiona usledilo je u taborima Jang Bojsa, Malmea i Benfike!

Podsetimo, u prvim mečevima ovih timova, Malme, čija je udarna igra mladi Srbin Veljko Birmančević slavio je protiv Ludogoreca sa 2:0!

Foto: Tanjug

 

Benfika je ispela kod kuće da nadigra PSV sa 2:1, a Benfika je uspela kod kuće da nadigra PSV sa 2:1, a Jang Bojs je sa igračem manje od 25. minuta slavio u uzbudljivom meču protiv Ferencvaroša 3:2!

Ove noći bilo je mnogo uzbuđenja! 

Mađarima je trebao samo gol do produžetaka, ali nisu smogli snage za to! Pa su kažnjeni u 90+3 minutu!

Krenimo redom...Poveli su gosti u 5. minutu golom Zesigera, da bi Vingo poravnao u 18! Preokret je režirao Mae u 27, ali je Fasnaht doneo veliko slavlje i 2:2 Jang Bojsu u 56! Konačan rezultat postavio je u Mambimbi u nadoknadi, samo osam minuta nakon što je ušao u igru!

Vrei istaći da su gosti promašili penal u 70. minutu, a da je Ferencvaroš od 64. igrao sa igračem manje zbog drugog žutog kartona Laidounija!

  

Ludogorec je pobedio 2:1, ali nije slavio, pošto je Malme u prvom meču bio bolji 2:0!

Nedyalkov je u 10. minutu doneo radost i nadu Bugarima, ali im je ponovo Srbin bio dželat! Sjajni Veljko Birmančević je u 42. minutu plasirao bombu iz slobonog udarca i poravnao!

Sotiriou je bio precizan u 60. i ponovo doneo nadu Ludogorecu, ali je švedski tim na kraju velike borbe obezbedio prolaz!

Psv sa igračem više nije mogao da savlada Benfiku, pa je portugalski tim prošao dalje! Verisimo je požuteo u 8. minutu, a već u 32. sudija mu je pokazao put u svlačionicu! Srećom po njega, to nije koštalo Benfiku prolaza! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Apsolutna neistina da 'već 10 dana nema nijednog zapisnika iz Niša na sajtu RIK' - Oglasio se GIK posle skandaloznih optužbi!
Izbori 2024

Apsolutna neistina da 'već 10 dana nema nijednog zapisnika iz Niša na sajtu RIK' - Oglasio se GIK posle skandaloznih optužbi!

Povodom skandaloznih tvrdnji iznetih od strane pravnice Sofije Mandić u emisiji „Iza vesti“ na N1 televiziji u sredu, 12. juna 2024. godine, da javnosti nisu dostupni zapisnici biračkih odbora o sprovođenju glasanja na lokalnim izborima u Nišu, održanim 2. juna 2024. godine, GIK je dužan da ovim putem reaguje i ovakve neistine najoštrije demantuje.

13.06.2024

11:14

Vesti

Spasovdanska litija stigla do Hrama Svetog Save (FOTO)
Politika

Spasovdanska litija stigla do Hrama Svetog Save (FOTO)

Svečana Spasovdanska litija sa kivotom sa svetim moštima Prepodobnog Justina Ćelijskog i čudotvornom ikonom Presvete Bogorodice Znamenje, koju predvodi patrijarh srpski Porfirije u pratnji arhijereja, stigla je ispred Hrama Svetog Save, gde se očekuje da će se obratiti poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC).

13.06.2024

20:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!
Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!

Dan posle razarajućeg nevremena koje je pogodilo čačanska sela podno planine Jelice, zabrinuti voćari kupe plodove sa zemlje i sabiraju štetu. Velika oštećenja pretrpela je kajsija, koja za samo nekoliko dana pristiže na berbu.

13.06.2024

18:12