• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

19.04.2024

16:48

Bošković i Bogavac: Neka se ponovi 120. večiti derbi

ATAIMAGES/Starsportphoto

Crvena zvezda

Bošković i Bogavac: Neka se ponovi 120. večiti derbi

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde mogu da ponove derbi kakav smo mi odigrali na sutrašnji dan 2003. godine, poručili su bivši fudbaleri crveno-belih Branko Bošković i Dragan Bogavac.

Baš 20. aprila pre 21 godinu, ekipa sa "Marakane" pobedila je crno-bele 2:0 (1:0), golove su dali Bošković u 29. i Bogavac u 52. minutu. Danas, od 18.00 časova (Arena 1 premijum) srpski šampion će dočekati ekipu iz Humske u 173. večitom derbiju. 

Foto: Starsportphoto

Branko Bošković i Branko Savić u duelu

Prema Boškovićevim rečima, jedan od lepših osećaja je dati gol u derbiju, a nada se da će da će Zvezda i danas slaviti.
- Izuzetan je osećaj dati gol u derbiju, a pogotovo na našem stadionu, jer znaš da si 50 hiljada ljudi učinio srećnim. Bili smo apsolutno dominantni u tom susretu. Mislim da smo i ove sezone mnogo kvalitetnija ekipa. Očekujem pozitivan rezultat u derbiju i u prvenstvu i u Kupu. Uvek sam tu za moj voljeni klub, i nadam se da ćemo na kraju sezone slaviti svi zajedno - ocenio je Bošković.
U pet dana, Zvezda će dva puta biti domaćin u derbiju. Najpre u prvenstvu, a onda i u Kupu. Nekadašnji napadač Bogavac 

Foto: Starsportphoto

Dragan Bogavac


- Pratim crveno-bele, idem na "Marakanu" redovno, a igram i za veterane. Očekujem pobede u predstojeća dva derbija, jer mislim da smo bolji tim od večitog rivala. Imamo sedam bodova prednosti, a nadam se da će posle prvog derbija ta razlika biti dvocifrena. Voleo bih da osvojimo duplu krunu, jer mislim da to ovaj tim zaslužuje. Kao zvezdaš, nadam se da će kostur ekipe ostati i sledeće sezone, te da ćemo biti konkurentni u Ligi šampiona, jer smatram da sa ovakvim timom to možemo - zaključio je Bogavac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija