• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

06.04.2024

14:24

Milojević pred Radnik: Nismo unapred ubeležili pobedu

Starsportphoto

Crvena zvezda

Milojević pred Radnik: Nismo unapred ubeležili pobedu

Podeli vest

Ponašamo se kao da nam je protivnik najteži mogući klub, kaže trener fudbalera Crvene zvezde pred sutrašnje gostovanje Radniku. Dva kluba odmeriće snage u Surdulici od 16.00 časova (Arena 1 premijum) u meču 29. kola Superlige Srbije.

Ukoliko pobedi, Crvena zvezda će i matematički osigurati prvo mesto pred plej-of. Mnogo će to značiti ekipi sa "Marakane", jer će u tom slučaju biti domaćin u predstojećem "večitom derbiju" i generalno će imati lakši raspored u plej-ofu.

Foto: Starsportphoto©

 

Prema Milojevićevim rečima, nema opuštanja, iako je Radnik poslednji na tabeli sa samo dve pobede u 28 kola.

- Uprkos stanju na tabeli, smatram da je utakmica za pažnju. Gledali smo ih u zadnjim mečevima, davali su maksimum i siguran sam da će im biti izazov da pred punim stadionom odigraju protiv Zvezde. Neće biti lako i imam pun respekt prema Radniku. Ne postoje unapred upisani bodovi i uvek razmišljam kao da je preko puta nas najbolji mogući protivnik - počeo je Milojević.

On je imao samo reči hvale za svog kolegu Dušana Đorđevića. 

- Đorđević radi dobar posao i na mnogo utakmica je Radnik nesrećno primao golove, neke koje u ovom rangu takmičenja ne bi trebalo. Ipak, to je sastavni deo igre. Očekujem takmičarski Radnik sa dobrom taktikom koju će trener postaviti kako bi izvukao maksimum. Biće teška utakmica - ističe strateg crveno-belih.

Foto: Starsportphoto

Milojević sa igračima Zvezde

On nije želeo da otkrije u kom sastavu će sutra biti Zvezda.

- Zadovoljan sam svim igračima koje treniram. Ne bih otkrivao ko će sutra biti bonus, a videćemo da li će Nedeljković biti spreman za derbi u plej-ofu - zaključio je Nedeljković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija