• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.02.2024

14:48

Kanga: Pobedićemo Voždovac, idemo na titulu sa Milojevićem

Starsportphoto

Crvena zvezda

Kanga: Pobedićemo Voždovac, idemo na titulu sa Milojevićem

Podeli vest

Idemo na titulu predvođeni novim trenerom Vladanom Milojevićem, kaže fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga. Crveno-beli će u subotu od 16.30 časova (Arena 1 premijum) dočekati Voždovac u meču 21. kola Superlige Srbije.

Trenutno zaostaju jedan bod za vodećim Partizanom, a želja im je da pobeđuju sve redom, kako bi bili šampioni sedmi put zaredom. 

- Vratio se Vladan Milojević, sa kojim sam već imao priliku da sjajno sarađujem, te sam znao da će pripreme biti teške. Lepo je kada se pobeđuje, to podiže samopouzdanje ekipe, ali je fokus bio na tome da se fizički i taktički spremimo. Falilo nam je nekoliko igrača na Kipru, tako da ćemo biti još bolji kada se oni priključe. Želim pobedu u subotu i da uz dobru igru krenemo u misiju odbrane titule. Voleo bih da postignem gol, ali to ko će se upisati u strelce je manje bitno. Ključ je da uz dobru igru dođemo do pobede - zaključio je Kanga.

Foto: Starsportphoto©

 

Na prolećnoj premijeri ulaz na "Marakanu" biće besplatan. Kanga se nada da će doprineti što punijim tribinama. 
- Jedva čekam da se vratimo utakmicama na "Marakani", jer je to stadion koji me uvek posebno inspiriše i koji je moja fudbalska kuća. Naravno, veliki udeo u tome imaju navijači koje jedva čekam da vidim. Pauza je potrajala, i zaista smo se uželeli takmičarskog fudbala. Želim da osvojimo titulu i smatram da imamo kvalitet za to. Bila bi mi to peta titula u dresu Zvezde i ogromna lična satisfakcija, jer volim ovaj klub. Voždovac ima mladu ekipu, ali na našem stadionu smo mi favoriti. Znam i da je ulaz besplatan, tako da verujem da će tribine biti ispunjene - rekao je Kanga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Detonacija! Srbin dovodi Bahara u redove velikana!
Fudbal

Detonacija! Srbin dovodi Bahara u redove velikana!

Izraelski trener Barak Bahar (44) mogao bi da postane trener Olimpijakosa, prenosi grčka SDNA. Grčki gigant će uskoro smeniti Karlosa Karhavala, posle loših rezultata i poraza od Panatinaikosa u velikom derbiju, a doskorašnji trener Crvene zvezde je prvi pik za njegovog naslednika.

06.02.2024

13:51

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20