• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2024

14:51

Otkrivamo! Ovo su detalji rekordnog transfera tinejdžera u Zvezdu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Otkrivamo! Ovo su detalji rekordnog transfera tinejdžera u Zvezdu!

Podeli vest

Napadač Mladosti iz Lučana Uroš Sremčević (17) preći će u Crvenu zvezdu koja će za njega platiti čak 2.000.000 evra, sanzaje Informer.

Nema više prepreka i talentovani ofanzivac je novi igrač aktuelnog šampiona Srbije.

Prema našim saznanjima ugovor će biti potpisan do 2027, pošto je Sremčević maloletan, a u aprilu će biti potpisan novi, na četiri godine.

Ovo najverovatnije znači da će vrlo brzo Jovan Mijatović (18 )biti prodat, jer čelni ljudi iz Ljutice Bogdana nisu želeli da dovode mladog centarfora dok ne prodaju jednu od udarnih igli minule jeseni.

Foto: Starsportphoto

 

Ovo je ubedljivo najveći transfer između dva srpska kluba. Prethodni rekord držao je Ljubomir Fejsa, koji je svojevremeno prešao iz Hajduka iz Kule u Partizan za 1,2 miliona evra.

Taj rekord na snazi je od 2008. godine i dosad je jedini transfer među superligašima vredan preko milion evra. Drugo mesto dosad je zauzimao letošnji prelazak Uroša Kabića iz Vojvodine u Zvezdu za 800.000 evra, a treći Luke Milivojevića iz Rada na "Marakanu" za 700.000.

Slede Stefan Mitrović (Radnički - Zvezda, 500.000), Andrija Kaluđerović (Rad - Zvezda, 470.000 evra), Darko Lazović (Borac - Zvezda, 470.000 evra)...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija