• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2024

06:20

Lazić oštar: Nije poraz u poslednjim sekundama, izgubili smo u trećoj četvrtini!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Lazić oštar: Nije poraz u poslednjim sekundama, izgubili smo u trećoj četvrtini!

Podeli vest

Biće potrebno vreme da se Smart potpuno uklopi, jasan je kapiten.

Nije uspela Crvena zvezda da nastavi sa serijom dobrih rezultata pošto je sinoć u Beogradu slavila Baskonija sa 91:90. Domaći sastav je u finišu meča imao šansu da preokrene, ali kapiten Branko Lazić samtra da je utakmica izgubljena u trećem periodu. 

- Nije ovo poraz u poslednjim sekundama, treba uzeti u obzir da smo treću četvrtinu odigrali jako loše i to nas je košstalo poraza. Uspeli smo da se približimo, ali nekim odlukama nismo preokrenuli - rekao je Branko Lazić. 

Zvezda je treći period izgubila rezultatom 26:10, a nakon meča Lazić dodaje da će biti potrebno vreme za analizu svega što se dogodilo. 

- Da znam šta se desilo sprečili bi da se ne desi. Ostaje za analizu zbog čega je došlo do toga, pola sata posle utakmice ne mogu da dam adekvatan odgovor - jasan je bio kapiten Zvezde. 

Pred beogradskom publikom u crveno-belom dresu debi je upisao Džavonte Smart. Amerikanac je sjajno otvorio meč, ubacio 11 poena, ali je u finišu bilo jasno da će biti potrebno još vremena da se uklopi. 

- Odradio je dva treninga, trebaće vremena da se ukolopi. Dao je svoj doprinos, za prvu utakmicu je bio odličan, siguran sam da će nam mnogo značiti u nastavku sezone - podvukao je Lazić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31