• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2023

13:02

Booomba! Nikola Topić se vraća u Zvezdu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Booomba! Nikola Topić se vraća u Zvezdu!

Podeli vest

Nikola Topić, najbolji mladi košarkaš Evrope, napustiće Megu i vratiti se u Crvenu zvezdu.

Prema informacijama italijnskog novinara Luke D' Alesandra Topić će se vratiti u svoj matični klub posle odlične polusezone na pozajmici u Megi. 

Nema sumnje da su crveno-beli zadovoljni  Topićevim napretkom u redovima Mege, pa žele tako da nastavi, ali u crveno-belom dresu. 

Topić je na 13 utakmica regionalnog prvenstva u proseku beležio 18,6 poena, 6,9 asistencija i 3,7 skokova po utakmici.

 

 

 

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos pre nekoliko dana je najavio ovakav rasplet situacije. 

- Postoji dosta razgovora o Topiću. On je jako talentovan. Došao sam kada je on već bio u Megi. Ta, on igra jako dobro - rekao je Sferopulos.

Takođe, posle trijumfa nad Splitom izjavio je Grk da će klub potpisati plejmejkera, ako uspe da nađe nekog ko može da pomogne, a izbor je naravno pao na Nikolu Topića, koji sa klubom ima važeći ugovor na četiri godine.

 

Foto: Starsportphoto

Nikola Tošić se vratio u Zvezdu

 

Nikola Topić je najveći talenat srpske i evropske košarke, lestos je na Evropskom prvenstvu osvojio juniorsku zlatnu medalju i bio MVP. Uveliko se pregnozira da će imati sjajnu karijeru u NBA ligi. Ovaj 18-godišnjak bi već sledeće sezone mogao da zaigra u najprestižnijoj košarkaškoj ligi. Talentovani srpski plejmejker viđen je na drugoj poziciji na draftu, ispred njega je samo američki košarkaš Ron Holand.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija