• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2023

21:19

Sferopulos: Važna pobeda, postoji dosta razgovora o Topiću

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sferopulos: Važna pobeda, postoji dosta razgovora o Topiću

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos sumirao je utiske nakon pobede svog tima nad Megom (98:88) u 11. kolu ABA lige.

Crveno-beli su se dosta namučili protiv talentovane ekipe Mege, ali su na kraju uspeli da stignu do desetog trijumfa u regionalnom takmičenju.

- Želim da čestitam svojim igračima na pobedi. Znamo da je Mega talentovan tim. Mladi su i puni entuzijazma. Ako ne dođete spremni da odigrate čvrstu utakmicu, možete vrlo lako da izgubite. Ovo je važna pobeda za nas i mislim da smo odigrali dobar deo meča, osim početka prvog i drugog poluvremena, onako kako bismo voleli. Na kraju, pokazali smo karakter, odigrali dobru odbranu u poslednjoj četvrtini. Nije bilo lako, jer smo došli iz duple nedelje u Evroligi. I zbog toga je ova pobeda toliko važna - poručio je Sferopulos.

Foto: Starsportphoto

Miloš Teodosić i Nikola Topić

Grčkog stručnjaka pitali su za sjajnog Nikolu Topića, igrača Zvezde na pozajmici u Megi. Mladi 18-godišnji plejmejker je postigao 21 poen protiv svoje ekipe.

- Postoji dosta razgovora o Topiću. On je jako talentovan. Došao sam kada je on već bio u Megi. Tako da da, on igra jako dobro - rekao je trener crveno-belih.

On je na kraju otkrio i šta se dešava sa Šabazom Nejpirom, koji je preskočio meč protiv Mege.

- Šabaz je imao spazam. Nisam želeo da rizikujem njegova leđa večeras. Želimo da ga sačuvamo za naredne mečeve - zaključio je Sferopulos. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milanu je hitno potrebna naša pomoć! Mladić iz Beograda više nema vremena za čekanje na novi bubreg
Društvo

Milanu je hitno potrebna naša pomoć! Mladić iz Beograda više nema vremena za čekanje na novi bubreg

Priprmeni pregledi za transplataciju su u toku. Nakon završenih pregleda moje ime će se naći na listi čekanja. Do celokupnog iznosa nedostaje još oko 3.700.000 dinara, zato vas molim za još koju poruku ili podelu objave - kaže skromni Milan Popović (42) iz Beograda koji boluje od hronične bolesti bubrega 5. stepena (N18.5 Morbus renalis chronicus, gradus 5).

10.06.2024

15:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kupanje na "Čairu" za iste pare!
Leto je...

Kupanje na "Čairu" za iste pare!

Kupališna sezona na otvorenim bazenima Sportskog centra ”Čair” je otvorena a posetioci mogu da uživaju u olimpijskom, rekreacionom, dečijem bazenu, akva parku, a od srede će biti puštena i takozvana "lenja reka".

10.06.2024

15:52

Svi vinari Šumadije na jednom mestu
Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

09.06.2024

11:54

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja
Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

08.06.2024

09:00