• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.11.2023

10:50

Uh, opet ponižavanje: Kvota na Zvezdu protiv Lajpciga sramno visoka

Starsportphoto

Crvena zvezda

Uh, opet ponižavanje: Kvota na Zvezdu protiv Lajpciga sramno visoka

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće sutra veče od 21.00 (RTS 1) Lajpcig u meču 4. kola grupe G Lige šampiona, a bukmejkeri su maltene u startu otpisali srpskog šampiona.

Kvota na domaćina je bezobrazno visoka i iznosi 5,50. Kladionice minimalno veruju i da Zvezda može da izvuče nerešeno, pa je kvota na remi 4,50. Sa druge strane, Lajpcig važi za favorita i kvota na Nemce je 1,53. Prilično ponižavajuće za Zvezdu, ako se sagledaju sve činjenice.

Izabranici Marka Rozea vezali su dva poraza u Bundesligi u kojima nisu uspeli da daju ni go. Vidno je zabrinut bio Roze posle gostovanja Majncu i istakao da nešto u ekipi ne štima, da se muče i da će morati što pre da se potrude da izađu iz krize. 

Foto: AP PHOTO

 

Zvezdina igra nije briljantna, ali trgli su se malo momci koje predvodi Barak Bahar i pobedili su Radnik iz Surdulice (3:1). Izraelcu ekipa na jedan način igra u prvenstvu, a na sasvim drugačiji u Ligi šampiona, bolje izgleda na velikoj pozornici i nijednom se nije brukala, uprkos jakim rivalima. Iako je izgubila od Mančester sitija u gostima (3:1), dobro se držala celo poluvreme i na odmor je otišla sa vođstvom (1:0). U Lajpcigu je takođe bilo dosta solidno, u jednom trenutku bilo je 2:1 i gol za izjednačenje "visio je u vazduhu". Imali su za čim da žale u Zvezdi, ali utisak većine je bio da sa Lajpcigom može da se igra. Uz to, ovaj meč je na "Marakani", koja bi trebalo da bude krcata. To je uvek dodatni motiv crveno-belima, posebno sada, kad su im igrači održali predavanje da moraju da se uozbilje. 

Svi u Zvezdi su zdravi i na raspolaganju treneru Baharu, a na njemu će biti da osmisli tim za koji veruje da će se najbolje suprostaviti Lajpcigu. I dalje je u igri 3. mesto u grupi, odnosno izlaz u nokaut fazu Lige Evrope. To bi se smatrlo uspehom. 

 

Crvena zvezda - Lajpcig

1 - 5,50  X - 4,50  2- 1,53 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vesli Klark se užasava pomisli da će ostati upamćen kao agresor! Njegova ozbiljna politička karijera je prestala pre 20 godina! (VIDEO)
Live TV

Vesli Klark se užasava pomisli da će ostati upamćen kao agresor! Njegova ozbiljna politička karijera je prestala pre 20 godina! (VIDEO)

Vesli Klark je ponovo kritikovao Srbiju, rekavši da bi izgradnja spomenika kod Generalštaba bila izdaja Sjedinjenih Američkih Država i da bombardovanje 1999. "nije bilo agresija, već diplomatija". Ovim povodom u "Info jutru" Informer TV govorili su Savo Stambolić iz Centra za društvenu stabinost i Nebojša Damnjanović, istoričar.

14.06.2024

09:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!
Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!

Dan posle razarajućeg nevremena koje je pogodilo čačanska sela podno planine Jelice, zabrinuti voćari kupe plodove sa zemlje i sabiraju štetu. Velika oštećenja pretrpela je kajsija, koja za samo nekoliko dana pristiže na berbu.

13.06.2024

18:12