• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2023

20:05

Zvezda prosula 19 razlike, Teo promašio za pobedu! Crveno beli izgubili u finalu od Bajerna! (VIDEO)

kk crvena zvezda

Crvena zvezda

Zvezda prosula 19 razlike, Teo promašio za pobedu! Crveno beli izgubili u finalu od Bajerna! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Bajerna u finalu prijateljskog "Magenta kupa" u Minhenu rezultatom 84:82

Zvezda je vodila tokom celog meča, imala čak 19 poena prednosti u prvom poluvremenu, kao i +8 na tri minuta do kraja, ali je u finišu sve prosula.

Bajern je preokrenuo rezultat, a Miloš Teodosić imao je priliku da trojkom u poslednjim sekundama donese pobedu Zvezdi ali je promašio.

Crveno-beli su do meča za trofej stigli pobedom nad još jednim nemačkim evroligašem, Albom iz Berlina, koju su savladali sa ubedljivih 74:57

Bajern drugom polufinalu savladao Virtus iz Bolonje sa 76:73


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija