• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.07.2023

11:09

Zvezda hoće Degeneka pod jednim uslovom

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda hoće Degeneka pod jednim uslovom

Podeli vest

Crvena zvezda bi volela da angažuje Miloša Degeneka, ali samo ako Kolumbas pristane da ga proda za značajno manje od zacrtanih milion evra, saznaje

Čelnici Crvene zvezde ne kriju da su uspostavili kontakt sa svojim bivšim igračem Milošem Degenekom (29), mada se tu stvari ne odvijaju u željenom smeru. Činjenica, nije crveno-belima po svaku cenu važno da ga angažuju, jer od štopera imaju Strahinju Erakovića, Aleksandra Dragovića, Uroša Spajića, Nemanju Milunovića i Stefana Lekovića. Međuitim, Degenk bi bio odlična opcija i za desnog beka, poziciju koju trenutno pokrivaju Aleks Vigo i mladi igračli Kosta Nedeljković i Lazar Nikolić..

Problem sa Degenekom je cena - njegov klub traži milion evra, a srpski šampion ne namerava ni blizu te cifre da plati. Prema rečima našeg izvora, samo ako cena bude manja i od pola miliona evra, moguć je dogovor.

Foto: EPA Images

 

- Degenek ima ugovor sa Kolumbasom do kraja 2023. godine. Dakle, već je ušao u poslednjih šest meseci ugovora i ima pravo da pregovara sa drugim klubovima i nakraju sezone ode bez obeštećenja. Međutim, to ljude iz Kolumbasa ne zanima. Oni traže milion evra, jer im otprilike toliko treba da angažuju novog štopera. Rukovodstvo Zvezde pregovaralo je više puta, ali oni ne popuštaju. Ukoliko pristanu na recimo 300, 400 hiljada evra, toliko bi moglo da se plati, ali to je gornja granica - zaključuje naš izvor.

Degenek je u dva navrata bio u Crvenoj zvezdi. Najpre je došao u julu 2018. godine iz japanske Jokohame, a već u januaru 2019. godine prodat je Al Hilalu za 3,6 miliona evra. Tmao se zadržao šest meseci, zatim je vraćen u Zvezdu na pozajmicu, a onda ga je srpski šampion otkupio za 1,5 miliona evra i tako zaradio. On sad ne bi imao ništa protiv da se vrati na "Marakanu".

- Bilo je kontakta sa Zvezdom. Moja želja za povratkom nije sporna. Svi znaju koliko meni znači ovaj klub. Zvezda je moja kuća i uvek sam tu da pomognem. Još nije gotovo, ali smo u kontaktu - rekao je nedavno Degenek.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!
Društvo

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!

MUP prosledilo je upozorenje gradskim i opštinskim štabavima za vanredne situacije za preduzimanje svih preventivnih i operativnih mera u cilju spremnosti za eventualno suočavanje sa rizikom i posledicama, na osnovu najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda za pojavu intenzivnih pljuskova i veće količine padavina za danas i sutra, a koje mogu prouzrokovati potencijalne bujične poplave.

02.06.2024

13:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija