• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.04.2023

19:35

"DELIJE" ČEKAJU RASPLET! Ruski mediji šalju Zvezdinog bisera u Bazel, a evo šta  kaže njegov otac!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

"DELIJE" ČEKAJU RASPLET! Ruski mediji šalju Zvezdinog bisera u Bazel, a evo šta kaže njegov otac!

Podeli vest

Jedna od glavnih fudbalskih tema je da li će talentovani Rus, Jegor Prucev, ostati u Crvenoj zvezdi, a povodom toga oglasio i njegov otac

Ruski mediji su pustili vest da je Bazel poslao ponudu od 2.000.000 evra za krilnog napadača, a onnda se oglasio i generalni direktor Crvene zvezde koji je rekao da je Pucev planiran za Zvezdin tim za Ligu šampiona.

Ruski medij "Čempionat", kontaktirao je oca dvadesetogodišnjeg fudbalera, a Igor Prucev je ostao nedorečen povodom ovog slučaja,

- Ne mogu ništa da kažem o klubu koji je zainteresovan za njega. To je poverljiva informacija. Postoji velika konkurencija u Zvezdi, privikao se, fizički je spreman. Trener je počeo da ga pušta u igru, veruje mu. Nadam se da će se u bliskoj budućnosti pokazati, ali za sada je sve samo pozitiva. On igra, to je bitno - rekao je tata mladog fudbalera.

Nastavio je o tome da priča Rus.

- Morate shvatiti da je Zvezda praktično šampion Srbije. Što znači da imaju učešće u Ligi šampiona. Ako postoji razumevanje da trener računa na njega, to je jedan scenario. Ako stignu ponude, onda ćemo načiniti druge odluke. U momentu je teško predvideti nešto. Postoji interes spolja, ali postoji interes i u tome da se dokaže u Zvezdi. Zavisi sve od njegove pozicije u klubu, zahteva i uslova, od svega - podvukao je Igor Prucev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vesli Klark se užasava pomisli da će ostati upamćen kao agresor! Njegova ozbiljna politička karijera je prestala pre 20 godina! (VIDEO)
Live TV

Vesli Klark se užasava pomisli da će ostati upamćen kao agresor! Njegova ozbiljna politička karijera je prestala pre 20 godina! (VIDEO)

Vesli Klark je ponovo kritikovao Srbiju, rekavši da bi izgradnja spomenika kod Generalštaba bila izdaja Sjedinjenih Američkih Država i da bombardovanje 1999. "nije bilo agresija, već diplomatija". Ovim povodom u "Info jutru" Informer TV govorili su Savo Stambolić iz Centra za društvenu stabinost i Nebojša Damnjanović, istoričar.

14.06.2024

09:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!
Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!

Dan posle razarajućeg nevremena koje je pogodilo čačanska sela podno planine Jelice, zabrinuti voćari kupe plodove sa zemlje i sabiraju štetu. Velika oštećenja pretrpela je kajsija, koja za samo nekoliko dana pristiže na berbu.

13.06.2024

18:12