• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2023

13:55

PONESI ŠAL, DOĐI NA "MARAKANU", ZA SINIŠU! Zvezda se u subotu oprašta od legende

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

PONESI ŠAL, DOĐI NA "MARAKANU", ZA SINIŠU! Zvezda se u subotu oprašta od legende

Podeli vest

Crvena zvezda prolećni deo sezone započeće u subotu od 16.00 časova kada će na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Vojvodinu, a utakmica će biti posvećena legendarnom Siniši Mihajloviću

Klub obezbedio besplatan ulaz svim navijačima Crvene zvezde. Dovoljno je samo poneti šal i uživati u veličanstvenom spektaklu koji će napraviti Delije.

Porodica nedavno preminulog Siniše Mihajlovića prisustvovaće u subotu utakmici Crvene zvezde i Vojvodine, budući da će derbi meč 20. Superlige Srbije biti posvećen legendi domaćeg fudbala.

 

 

 

 

Siniša je umro 16. decembra u 54. godini, nakon dugogodišnje borbe sa leukemijom.  Specijalna pozivnica uručena je Sinišinoj suprugi Arijani, ćerkama Viktoriji i Virdžiniji, sinovima Miroslavu, Dušanu i Nikolasu, kao i bratu Draženu, koji sa porodicom i majkom Viktorijom živi u Novom Sadu.

Navijači Zvezde na svoj način žele da se oduže Mihi. Oni su još na prethodnom košarkaškom derbiju u Evroligi podelili ostalim navijačima pozivnice za meč u subotu sa napomenom da će biti odigran u Sinišinu čast.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Planirana je plesna tačka pre početka meča, nešto potpuno drugačije od svega što je do sada pripremano za utakmice. Takođe, na semaforu će biti emitovan poseban video posvećen Mihajloviću. Za porodicu su spremljeni pokloni, a fudbaleri će biti u dresovima sa obeležjima posvećenim samo ovoj utakmici i Siniši Mihajloviću 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dobrilović: Srbija se na putu ka EU ne sme ucenjivati Kosovom, borba u UN primer zaštite interesa zemlje
Politika

Dobrilović: Srbija se na putu ka EU ne sme ucenjivati Kosovom, borba u UN primer zaštite interesa zemlje

Srbija se na putu ka Evropskoj uniji ne sme više ucenjivati pitanjem Kosova, koje se mora rešiti u dijalogu, kao što je i predviđeno Rezolucijom Saveta bezbednosti UN 1244 i bez nametanja rešenja, ističe kandidat Slobodarske partije Austrije (FPO) za poslanika u Evropskom parlamentu Konstantin Dobrilović, dodajući da je borba Srbije nedavno u UN, kao i konstantna borba za prava Srba na Kosovu primer svima kako se treba zalagati za građane.

02.06.2024

09:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00