• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2022

16:25

DA SE NAJEŽIŠ OD MIHINIH REČI! Jednog dana ću trenirati ZVEZDU, ZNAM...

AP

Crvena zvezda

DA SE NAJEŽIŠ OD MIHINIH REČI! Jednog dana ću trenirati ZVEZDU, ZNAM...

Podeli vest

Legendarni srpski fudbalski as i trener, Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini

Siniša Mihajlović, nekadašnji as crveno-belih i veliki navijač ovog kluba, dok je bio trener Bolonje najavio je da će jednog dana sigurno trenirati Zvezdu.

On je istakao da ne želi da se seća rata ali da ne želi ni da ga zaboravi sa druge strane. Baš je rat rasturio i Crvenu zvezdu u kojoj je igrao do 1992. godine i sa kojom je postao klupski prvak Evrope.

Foto: Instagram/Siniša MIhajlović

 

- Najbolji trenutak u karijeri mi je bio kada sam osvojio Kup šampiona za Zvezdom, mojim klubom. Osvojiti sa omiljenim timom se ne može porediti ni sa čim. Jednog dana ću trenirati Zvezdu, siguran sam! To mi je san i mogu da ga ostvarim- dodao je Mihajlović.

Nažalost, našem čuvenom reprezentativcu, a kasnije i selektoru državnog tima, prvi put je dijagnostikovana akutna leukemija u leto 2019. godine. U više navrata je po nekoliko nedelja provodio u bolnici, znatno je smršao i ostao bez kose, a na kraju je izgubio najtežu bitku, a želja mu je ostala neostvarena!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija