• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2022

18:30

NI OBRENOVIĆ NE POMAŽE ZVEZDI! Spanulisovi puleni jači od momaka sa Malog Kalemegdana!

Printscreen You Tube

Crvena zvezda

NI OBRENOVIĆ NE POMAŽE ZVEZDI! Spanulisovi puleni jači od momaka sa Malog Kalemegdana!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su i u trećoj utakmici juniorskog fajnal fora, ovoga puta od Olimpijakosa (63:60)

Izabranici Miloša Obrenovića nisu uspeli da upišu nijedan trijumf na završnom turniru juniorske Evrolige. Posle tesnih poraza od Asvela i Stelauzre, delovalo je da bi mogli da sruše finalistu turnira - Next Generation tim.

Ipak,trojkom iuz zvuk sirene meč je u korist ekipe Vasilis Spanulisa rešio Mohamed Dijavara - 63:60.

Vodili su crveno-beli iz Beograda većim delom susreta. U drugoj četvrtini se odlepili, uz  sjajnu igru Andrije Vukovića. Počeli su i da pogađaju trojke, pre svih Lazar Đoković, pa su Obrenovićevi puleni drugi kvartal rešili u svoju korist rezultatom 25:13.

Foto: Pixabay

 

U drugom poluvremenu se igralo igralo tvrdo. Odlični Pakom Dadije je počeo da vraća Spanulisovu ekipu u igru, ali je zahvaljujući dobroj roli Ognjena Matovića Zvezda na poslednji odmor otišla sa šest poena viška.

Totalni egal u poslednjem kvartalu, Matović je na 13 sekundi do kraja propustio priliku da donese Zvezdi dva poena vođstva, a onda je Mohamed Dijavara sa zvukom sirene opalio trojku i doneo finalisti takmičenja i treću pobedu u grupnoj fazi.

Pobednički sastav je sa 13 poena predvodio Dadijer, dok su po 11 poena  dodali Ilan Pjetrus i Filip Jović. Junak Dijavara je upisao tek pet poena.

Kod Zvezdejoš jedna dobra partija Vukovića koji je ubacio 19 poena, dok je dvocifren sa 10 bio još samo Ognjen Matović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija