• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2022

14:03

IDEMO NA POBEDU! Mrkela jasan posle žreba: Imamo čemu da se nadamo!

Starsportphoto

Crvena zvezda

IDEMO NA POBEDU! Mrkela jasan posle žreba: Imamo čemu da se nadamo!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela veruje u kvalitet šampiona Srbije koji će u osmini finala LIge Evrope igrati protiv Glazgov Rendžersa

Neposredno po završetku žreba u Nionu sportski direktor Crvene zvezde, izneo je prve utiske. Nije Zvezda loše prišla, mogla je da dobije i jačeg rivala.

- U ovoj fazi nema lakih protivnika. Rendžers je jak rival koji je na prethodnom koraku eliminisao Borusiju Dortmund. Čeka nas težak posao, bio bih zadovoljan i da je neki drugi rival jer su ciljevi Zvezde uvek isti - idemo na pobedu. Rendžers nam je stari dužnik iz 2006. godine. Verujem da možemo da prođemo dalje -  kazao je Mrkela za Arenu sport.

- Teško je govoriti sada kako će izgledati naredni dvomeč. Rendžers je tim koji je u usponu, vraća se na staze stare slave, iz četvrtog ranga se popeo nazad na vrh Škotske. Nemam dilemu da će naš stručni štab detaljno analizirati rivala. Gledao sam ih malo protiv Dortmunda i smatram da imamo čemu da se nadamo u tom dvomeču.

Foto: Starsportphoto

Mitar Mrkela pred Rendžers

Mrkela se osvrnuo i na prethodno proleće i činjenicu da je većina nosilaca igre iz tog perioda i danas na raspolaganju Dejanu Stankoviću.

- Igrački kadar nam se nje mnogo promenio. Imamo uglavnom igrače koji su igrali uspešno protiv Milana. Na marakani očekujem veliku energiju i da je igrači iskoriste u potpunosti. Fudbal je napredovao i domaći teren nema mnogo uticaja jer su tereni isti, ali "Marakana" ima poseban uticaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija