• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2021

21:13

POSLE PORAZA OD EFESA! Radonjić poslao jasnu poruku tragičaru Kaliniću /ANKETA/

Starsportphoto

Crvena zvezda

POSLE PORAZA OD EFESA! Radonjić poslao jasnu poruku tragičaru Kaliniću /ANKETA/

Podeli vest

Crvena zvezda je na najnesrećniji mogući način izgubila od Efesa u Istanbulu, zahvaljujući promašenim slobodnim bacanjima Nikole Kalinića, a potom pogođenim Vasilija Micića u poslednjoj sekundi

Uprkos porazu, Zvezdin strateg Dejan Radonjić je zadovoljan onim što su njegovi puleni prikazali u Istanbulu.

Odlična utakmica. Ušli smo mekano defanzivno, pravili dosta grešaka. Posle toga smo odigrali veoma dobar meč i imali smo priliku da pobedimo. Poslednji minut smo napravili neke greške u odbrani i oni su dobili - rekao je crnogorski stručnjak posle meča.

Šampion Evrope je do trijumfa došao pogođenim slobodnim bacanjima Vasilija Micića u poslednjoj sekundi.

Foto: Starsportphoto

Vasilije Micić je bio čovek odluke

Jeste, odigrali smo dobar meč, ali kada izgubite utakmicu sa ovakvim tipom grešaka... Dali smo im slobodna bacanja za pobedu. Što se tiče kako smo igrali - pružali smo bolje partije u ofanzivi prošlih sedmica nego danas. Mislim da smo se bolje pokazali tada, izuzevši utakmicu sa Barselonom.

Statistički gledano, najbolji kod crveno-belih bio je Nikola Kalinić, koji je međutim promašio dva slobodna bacanja 11 sekundi pre kraja meča, pri vođstvu Zvezde od 83:82.

Njegov uticaj na igru je veoma veliki, on je vođa tima. Promašio je slobodna bacanja i napravio je faul, ali... Greške se dešavaju. Srećan samo što smo odigrali dobru utakmicu i zaslužili smo da pobedimo večeras. Nekoliko stvari je odlučilo ovaj meč.

Anketa

Sjajan je bio i mladi Stefan Lazarević.

Ovo mu je drugi mandat u Zvezdi i mogu reći da je dobro odigrao na oba kraja večeras i nadam se da će tako nastaviti - zaključio je Radonjić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srboholik

pre 2 godine

Da sudija nije video da ima 1,5 sekundi do kraja? Ne verujem! Namestio je!

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Utakmica se gubila mnogo ranije. Kada je br10 Lazic 'popio' dve banane i gdje se u dva izgubljena napada moglo postiti barem 4 poena. I jos u dve-tri situacije u 2.poluvremenu .

sledeća vest

Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika
Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Djordjević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

03.06.2024

00:33

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija