• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.04.2024

17:29

Ovaj horor ne želite da vidite! Muškarac skočio sa ozloglašene stene u more međutim, loše je procenio... (VIDEO)

Printscreen/Twitter

Vesti

Ovaj horor ne želite da vidite! Muškarac skočio sa ozloglašene stene u more međutim, loše je procenio... (VIDEO)

Podeli vest

Zastrašujući trenutak kada je skakač sa litice pogrešno procenio svoj skok i pao na stene na Tenerifima snimljen je dok njegovi prijatelji i turisti gledaju užasnuto.

Čovek star 40 godina izvučen je u ponedeljak popodne iz morske uvale Čarko el Tankon u Puerto Santjagu na severu Tenerifa nakon što je zadobio "ozbiljne povrede" nogu.

Čovek je pogrešno procenio i skočio predaleko i nogama udario u stene na suprotnoj strani.

Na snimku se čuje kako svedoci reaguju u šoku i užasu nakon što je nesrećni skakač završio u moru.

Inače, nekoliko turista je izgubilo život skačući sa te stene.

Kristalno čista voda El Tancona privlači turiste iz celog sveta, ali ova tačka se smatra veoma opasnom.

Naizgled mirna voda može brzo da postane uzburkana u zavisnosti od plime, a plivači koji plivaju u bazenu mogu se razbiti o stene.

TripAdvisor, kao i lokalno stanovništvo, upozorava ljude da ne posećuju to mesto.

Prijatelji su povređenog muškarca izvukli iz mora do dolaska Hitne pomoći.

Portparol službe je rekao: „Četrdesetogodišnji stranac prevezen je kolima hitne pomoći u Univerzitetsku bolnicu Hospiten Sur. Imao je nekoliko teških povreda donjih ekstremiteta.'

 

 

Prvi poziv hitne pomoći primljen je u ponedeljak u 14.10. Rečeno je da je strancu potrebna medicinska pomoć nakon što je udario u kamen kada je skakao u morski bazen u Čarko El Tankonu. Njegovi prijatelji su ga već izvukli iz vode kada je stigla hitna pomoć.

Organizacija sa sedištem na Kanarskim ostrvima, osnovana da spreči ovakve nesreće, objavila je: „El Tancon na Tenerifima je ponovo postala tragična vest zbog najapsurdnije nepromišljenosti.“

Rekavši da se na snimku nesreće vidi kako ljudi 'rizikuju svoje živote i sve snimaju za društvene mreže' uprkos znacima upozorenja.

Portparol grupe je naglasio: „Molim vas: nema više bezobzirnosti, nema više samoubilačkih radnji, nema više smrti na moru. Prevencija i zdrav razum.'


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija