• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.03.2024

11:31

(VIDEO) Osveta stigla! Rusija javlja: Zbrisani centri odlučivanja Ukrajine! Služba bezbednosti platila najstrašniju cenu!

Printscreen/X, Shutterstock

Vesti

(VIDEO) Osveta stigla! Rusija javlja: Zbrisani centri odlučivanja Ukrajine! Služba bezbednosti platila najstrašniju cenu!

Podeli vest

Ruska vojska je u roku od 24 sata pogodila centre odlučivanja, objekte Službe bezbednosti Ukrajine i preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Kako oni navode, cilj udara je postignut, a svi objekti su pogođeni.

Podsetimo, izvori Kijev posta u Službi bezbednosti Ukrajine (SBU) potvrdili su da su dve balističke rakete lansirane sa Krima ka Kijevu u ponedeljak i da su bile usmerene na kancelarije SBU.

 

 

Prema izvorima Kijev posta, rakete su bile usmerene na prostorije u kojima se nalaze visoki zvaničnici SBU.

Međutim, ukrajinske vazduhoplovne snage tvrde da su rakete oborene i nisu dostigle cilj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kinezi zainteresovani za osnivanje Naučno-tehnološkog inkubacionog centra: Evo šta bi to značilo za nas
Društvo

Kinezi zainteresovani za osnivanje Naučno-tehnološkog inkubacionog centra: Evo šta bi to značilo za nas

Želju da se saradnja sa Srbijom nastavi u oblasti nauke osnivanjem novog Naučno-tehnološkog inkubacionog centra koji bi se bavio različitim saradnjama iz oblasti tehnologije i nauke, izrazo je predsednik upravnog odbora kompanije Šandong (Shandong International) Zuang Jong, koji se sastao sa ministarkom nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelenom Begović.

18.05.2024

12:20

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija