• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.02.2024

17:30

(VIDEO) Brutalan manevar Rusije! Termobaričnim oružjem spržili sve i upali u grad! Odbrana Ukrajine pukla nakon udara jezivih projektila!

printscreen

Vesti

(VIDEO) Brutalan manevar Rusije! Termobaričnim oružjem spržili sve i upali u grad! Odbrana Ukrajine pukla nakon udara jezivih projektila!

Podeli vest

Na društvenim mrežima pojavio se snimak dejstva ruskog termobaričnog raketnog lansera „Solncepok“, koji dejstvuje po ukrajinskim položajima, podržavajući ofanzivu u Krasnogorovki.

"Dok Donjeck pozdravlja prolećno zagrevanje, ukrajinske snage se suočavaju sa porastom temperature vazduha od 3.000 stepeni Celzijusa", pišu ruski ratni dopisnici.

Udarima TOS „Solncepek“ ruske trupe su izbacile Oružane snage Ukrajine sa utvrđenih položaja u Krasnogorovki (između Donjecka i Marjinke).

Kako je to izgledalo, možete pogledati na snimku ispod:

 

Posle konsolidacije na novim zauzerim položajima nakon Marjinke, Rusi su nastavili da napreduju.

Prema dostupnim podacima, jurišne grupe su stigle do periferije Krasnogorovke i napredovale u naseljenom sektoru rejonu Ševčenko i Školna.

Napadi se vrše i u oblasti Georgijevke, a ruska strana pomera front još dalje na istok.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nastradali vozač živeo sam sa majkom! Oglasili se prijatelji i poručili ovo (FOTO/VIDEO)
Utvrđuju se detalji nezgode

Nastradali vozač živeo sam sa majkom! Oglasili se prijatelji i poručili ovo (FOTO/VIDEO)

Komšije, prijatelji i kolege pokojnog Momčila Radosavljevića (56) iz Bariča, vozača autobusa koji je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći u selu Stubline kod Obrenovca, i dalje su u šoku da njihovog Moce više nema. S tugom i u bolu saosećaju sa njegovom porodicom i familijom, a kako saznajemo, Momčilo je živeo samo sa majkom, koja je posle njegove pogibije ostala sama!

22.05.2024

20:47

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija