• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.02.2024

08:21

Taker Karlson se oglasio nakon intervjua sa Putinom! Lažovi u Vašingtonu pokušavaju da ga predstave u lošem svetlu

EPA

Vesti

Taker Karlson se oglasio nakon intervjua sa Putinom! Lažovi u Vašingtonu pokušavaju da ga predstave u lošem svetlu

Podeli vest

Vlasti Sjedinjenih Država pokušavaju da prikažu Rusiju kao ekspanzionističku silu, to su gluposti i neistine, izjavio je američki novinar Taker Karlson posle intervjua sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

- Rusija nije ekspanzionistička sila - rekao je novinar.

On je napomenuo da američke vlasti, posebno Viktorija Nuland i lažovi koji rade u Stejt departmentu, pokušavaju da predstave Putina u lošem svetlu, upoređujući ga sa diktatora.

- Istina je da je sve to laž. U stvari, to je glupost, morate biti idiot da biste tako mislili - naglasio je Karlson.

- Oni (Rusija) samo žele da zaštiti svoje granice - objasnio je novinar.

Foto: EPA

 

On je dodao da su „profesionalni lažovi u Vašingtonu, koji ne znaju ništa o regionu i, u principu, o svetu van Njujorka” ubedili sebe i pokušavaju da ubede javnost u agresivne namere Rusije i naglasio da „nema dokaza za to.”

Po njegovim rečima, Zapad je odbacio Rusiju, a cela poenta NATO-a je da obuzda Moskvu.

- Zapad nije želeo da bude saveznik Rusije. To je prilično očigledno. Mislim da je cela poenta NATO-a da obuzda Rusiju - naglasio je Karlson, iznevši mišljenje da je to, navodno, uvredilo rusko rukovodstvo.

Prema rečima američkog novinara, Rusija je „evropska zemlja, polovina se (nalazi) u Aziji“.

- Ali u njoj ima mnogo evropskog. Ako dođete u Moskvu, to je divan evropski grad. To se vidi i kulturno oseti - primetio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija